https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Shopping for key items

Pumps: Mango

Jeg klarte å gjøre noen kupp på januarsalget for pengene jeg fikk til jul! Denne gangen har jeg kjøpt litt mer normale basisplagg, etter at samboeren mine konstanterte følgende til meg på en busstur nylig:

- Du trenger flere nøkkelplagg. Type ti topper og ti skjørt du kan bruke om hverandre. De må ikke være så spesielle at folk kjenner igjen hva du har på deg hver gang. Du har alt for mange spesielle plagg.

WOW! Frederick glimter til som motens Dalai Lama iblant! Det er faktisk helt sant. Jeg mangler basisplagg som kan mikses. Jeg falt allikevel for et spesielt smykke og et blått belte fra Fretex, men det får gå. Jeg kjøpte også tre ting med slangeskinnmønster - fordi det også er hot for våren og sommeren i år. Jeg er mest fornøyd med lakkpumpsene fra Mango! De var så gode å gå i at jeg måtte kjøpe to par i forskjellige farger. Jeg finner nesten ALDRI sko som passer meg.

Pumps: Mango

I made som bargains at the January sale for the money I got for Christmas! This time I bought more normal key items, after my boyfriend said the following on a bus trip recently:

- You need more key items. For example ten tops and ten skirts you can use interchangeably. They can´t be so special that people recognize what you´re wearing every time. You have way too many special clothes.

WOW! Frederick suddenly seamed like the fashion´s Dalai Lama! And it´s actually all true. I lack basic items to mix. Anyway, I fell for a special necklace and a blue belt from Fretex, but it´s OK. I also bought three items with snake skin pattern, because it´s hot this spring and summer. I´m most pleased with the laquer pumps from Mango! They´re so good to walk in that I bought them in two different colors. I almost NEVER find shoes that fit me.

Jeg liker denne grafiske toppen fra H&M - spesielt ryggen (høyre bilde). 
/I like this graphic top from H&M - especially the back (photo to the right).


Dressbukse fra Gina Tricot med stilige glidelåsdetaljer. /Suit pants from Gina Tricot with cool zipper details.

Cardigan og genser fra Mango. 
/Cardigan and sweater from Mango.

Midjebelte fra Fretex (vintage). /Waist belt from Fretex (vintage).

Secondhandsmykke fra Fretex. /Secondhand necklace from Fretex.


Skjørt fra Zara. Det er faktisk et svart miniskjørt under og et tynt lag med chiffon utenpå, så beina synes gjennom stoffet. /Skirt from Zara. It´s actually a black mini skirt under a thin layer of chiffon, so the legs are visible through the fabric.

Belte fra Zara. /Belt from Zara.

Jeg har ønsket meg denne clutchen fra Zara lenge, og nå fikk jeg den for bare 199 kroner på salg! /I´ve wanted this clutch from Zara a long time, and now I got it for only 199 NOK on sale!

Vintagebelte fra det danske produksjonsfirmaet Kirsten Schønning. Kjøpt på Fretex. /Vintage belt from the Danish production company Kirsten Schønning. Bought at Fretex.

Veske fra Mango. /Handbag from Mango.

Jeg liker rødfargen i slangeskinnmønsteret. /I like the red color in the snake pattern.