https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Mulberry bargain - keep or sell?

Mulberry Neely Shoulder bag spongy leather

Jeg elsker å gå i vintagebutikker og på loppemarkeder på jakt etter designerskatter. Tirsdag andre uka i januar var jeg veldig heldig. Jeg fant en ekte Mulberry-veske på Fretex på St. Hanshaugen i Oslo! Det er veldig sjelden at slikt skjer, og jeg føler meg veldig heldig. De hang den ut i butikken mens jeg var der. Jeg betalte selvsagt "ingenting" i forhold til det den er verdt. Modellen heter "Mulberry Neely Shoulder bag spongy leather" og har en originalpris på ca. 5850 kroner.

Den har ruglete skinn utenpå, som med tiden gjør at den ser enda bedre ut på en vintageaktig "slitt" måte. Jeg synes den er litt for skinnende nå. Låsen og hankene er i bronse. Den mangler skulderreimen, men jeg synes den er finere uten.

Nå er det bare én ting jeg lurer på. Bør jeg beholde eller selge den? Det er nemlig store penger å tjene på å selge designervesker på ebay.com. Hjelp meg å velge!


I love to go to vintage stores and flea markets - hunting for designer treasures. Tuesday the second week of Jaunary, I was very lucky. I found a genuine Mulberry bag at the thrift store Fretex at St. Hanshaugen in Oslo! This rarely happen, so I feel so lucky. They put it out in the store while I was there. Of course, I paid "nothing" compared to what it´s worth. The model is named Mulberry Neely Shoulder bag spongy leather, and the price is originally around 970 dollars.

It has pebbled leather at the outside, that in time will look even better on a vintagelike "worn" way. I think it´s a bit too shiny now. The lock and handles are in bronze. The shoulder strap is missing, but I think it looks better without it.

Now I just have one question. Should I keep it or sell it? It´s much to earn on selling designer handbags on ebay.com. Help me choose!

ID-nummeret - dette er ekte vare. /Identification number - this is the real thing.


 Kjendiser som har it-vesken: 
/Celebrities with the "it" bag:

Photo: Becariadelamoda.com