https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

I fell in love with this dress

Kjole fra den svenske designeren Ida Sjöstedt. /Dress from the Swedish designer Ida Sjöstedt.

Det er sjelden jeg kjøper designerkjoler, men da jeg så denne yndige kreasjonen fra svenske Ida Sjöstedt på Nelly.com - var det kjærlighet ved første blikk! Den ER meg - blonder med gulldetaljer, silkebånd i livet og masse tyll. Jeg liker at den er assymetrisk. Jeg har aldri sett en liknende kjole. Det beste er at jeg fikk den til halv pris...

ENDELIG var også drømmeskoene mine fra Nowhere på salg - de også til halv pris. Det er Nhu Duong og Elin Kling som står bak designet. Jeg liker kolleksjonen deres, som dere finner på Nelly (her). Jeg elsker gullfronten på skoene.

Se flere kjoler fra designeren på hennes hjemmeside idasjostedt.com. /See more pictures from the designer at her website idasjostedt.com.

I rarely buy designer dresses, but when I saw this beautiful creation from the Swedish designer Ida Sjöstedt at Nelly.com - it was love at first sight! It IS me - blonds with golden details, silk waist ribbon and lots of tulle. I like that it´s assymetrical. I have never seen a similar dress. The best is that it was on sale with 50 percent discount...

FINALLY my dream shoes from Nowhere were on sale - they too for half the price. Nhu Duong and Elin Kling are behind the brand. I like their collection, which you can find on Nelly (here). I love the golden tips at the shoes.

Nowhere Sharp Shoe (here).


 Bilder: /Photos: Nelly.com.