https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Birthday at sea - Day 2

Jeg sitter i den fiktive skogen utenfor spaet. Jeg har på meg t-skjorte og bukse fra Weekday, smykke fra Glitter og sandaler fra Din Sko. Vesken er fra Jimmy Choo for H&M. /I´m sitting in the imaginary forrest outside the spa. I´m wearing a t-shirt and pants from Weekday, necklace from Glitter and sandals from Din Sko. The purse is from Jimmy Choo for H&M.

Det ble en koselig andre dag på danskebåtturen! Bursdagen til meg og Nauras ble veldig godt feiret kvelden før. Det ble en liten natts søvn før vi kom oss opp til frokost. Jeanette og jeg tok oss god tid på parfymeriet, der jeg faktisk kjøpte meg tre nye lipgloss, solkrem, smykker og concealere. Kan vise dere fangsten senere:-)

Jeanette og jeg spiste en herlig lunsj på A la carte-restauranten! Vi bestilte fra lunsjmenyen. Jeg valgte lammefilet etter Arne Brimis oppskrift! Fantastisk!!!! Sausen, kjøttet og potenene var fantastisk komponert!

Lunsj a-la mesterkokk Arne Brimi. Nam!!! /Lunch a-la master chef Arne Brimi. Yummy!!!

Jeg spanderte også på meg en times tid i de varme og nydelige bassengene på spa-området! Det anbefales på det sterkeste. Spa-avdelingen er helt utrolig nydelig! Bare en ting som er litt rart, og det er at det er unisex - både inne på selve bassengområdet og i garderoben. Det er egne avlukker med dør så man kan skifte i fred, men dusjen er felles. Rart!


Turen ble avsluttet med en cappucino i baren mens vi ventet på at båten skulle kjøre i land. En helt toppers tur!!!


Jeg pakker. /I´m packing.

It was a pleasant second day at the boat trip Oslo-Frederikshavn with Stena Saga! Sunday was the birthday of me and Nauras. It was very well celebrated the night before. We only had a little sleep before we got up for breakfast. Jeanette and I took our time in the perfumery, where I actually bought myself three new lip glosses, sunscreen, jewelry and concealers. Can show you that later :-)

Jeanette and I ate a delicious lunch at the A la carte restaurant! We ordered from the lunch menu. I chose the lamb by master chef Arne Brimis recipe! Fantastic! The sauce, meat and the potatoes were perfectly composed!
 
I also treated myself with about an hour in the hot and beautiful pools in the spa area! I strongly recommend it. The spa area is amazingly beautiful! Only one thing is a bit strange, and it is that it's unisex - both inside the pool area and in the locker room. There are separate cubicles with a door so you can change in peace, but the shower is for both women and men. Strange!

The tour ended with a cappuccino at the bar while we waited for the boat to run ashore. An all time high trip!Jeg synes disse solbrillene er både teite og kule samtidig. Lenken minner meg om den gamle folk har på brillene sine, så de kan henge dem rundt halsen. /I think these sunglasses are both lame and cool at the same time. The chain reminds me of the one old people have on their glasses, so they can hang them around their neck.Jeg ble så glad når jeg så at de hadde favorittsmykkemerket mitt, Pearls for girls! /I was so happy when I noticed they had my favourite jewelry brand, Pearls for girls!

Jeg kjøpte ett av disse smykkene i bursdagspresang til en av mine herlige venninner. /I bought one of these necklaces as a birthday present for one of my lovely girlfriends.


Jeg kjøpte dette kronemykket - og det er kult og spesielt. I bought this crown necklace - it´s cool and unique.
Jeg fant ingen vesker jeg likte. /The handbags did not appeal to me.

De hadde mest merkeklær som O´Neill og Calvin Klein. Ikke min stil. /They had mostly brand clothes like O´Neill and Calvin Klein. Not my style.

Vi bodde på et firestjerners lugar med minibar og sjøutsikt. /We stayed in a four star cabin with mini bar and ocean view.Solnedgang ved Oslofjorden. /Sunset at the Oslo fjord.

Utsikt fra lugaren. /View form the cabin.

Vi spottet en luftballong!/We spotted an air balloon!

For et søtt par!/What a cute couple!

Takk for en super tur, alle sammen! /Thanks for a super trip, everyone!

Helene og meg. Jeg har på meg et skjerf fra Glitter, smykke fra Snö of Sweden og jakke fra Stine Goya for Weekday. /Helene and me. I´m wearing a scarf from Glitter, necklace from Snö of Sweden and a jacket from Stine Goya for Weekday.