https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Makeup your style

Gosh neglelakk, nr. 540 Ocean. /Gosh nail polish, number 540 Ocean.

Jeg pleier vanligvis å ikke kjøpe så mye sminke, men på danskebåtturen ble noen nye innkjøp. Det kuleste jeg fant var den blåskimrende neglelakken! Den skifter farge når lyset treffer den.

Jeg kjøpte også en herlig lilla lipgloss fra Gosh - med lampe og speil! Utrolig morsom oppfinnelse.


Denne lilla lipglossen har lampe og speil!/This purple lip gloss has a mirror and a lamp!

I usually don´t buy much makeup, but I bough some things at the trip with Stena Saga to Frederikshavn and back. The coolest thing I found was a shimmering blue nail polish! It changes color when hit by light.

I also bought a gorgeous purple lip gloss from Gosh - with a lamp and mirror! Very funny invention!


Rosa lipgloss fra Gosh, nr. 600. /Pink lip gloss from Gosh, number 600.Jeg elsker denne fargen!/I love this color!Todelt lipgloss fra Max Factor, nr. 510 Radiant Rose. /Lip gloss in two parts from Max Factor, number 510 Radiant Rose.

Jeg har lyst til å bruke den lilla lipglossen fra Gosh til denne clutchen jeg fikk i bursdagsgave, kronesmykket fra Pearls for girls og det lilla skjerfet fra Oasis. /I want to wear the purple lip gloss with this clutch I got as a birthday present, the crown necklace from Pearls for girls and the purple scarf from Oasis.

Jeg bruker denne concealeren fra L´Oreal. Den er kjempebra!/I use this concealer from L´Oreal. It´s very good!

Jeg har på meg den lilla lipglossen fra Gosh. /I´m wearing the purple lip gloss from Gosh.

Max Factor lip liner nr. 16 Rose. /Max Factor lip liner number 16 Rose.