https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Sparkling stones

Jeg elsker skinnende steiner! Det beste jeg vet, er å bruke en clutch eller kjole full av "diamanter". Helt siden jeg var liten har jeg vært fascinert av hvordan lyset treffer disse steinene.

Du trenger ikke være steinrik for å føle deg vakker. Med det skinnende tilbehøret kan du glitre minst like mye som en prinsesse!Kjole fra Jimmy Choo for H&M. Den åpne ryggen er sexy. Jeg elsker at hele kjolen glitrer!/Dress from Jimmy Choo for H&M. The open back is sexy. I love that the whole dress sparkles!


I love sparkling stones! Some of the best I know, is to wear a dress or use a clutch full of "diamonds". Ever since I was a little girl, I have been fascinated by how the light hits the rocks.

You don´t have to be a millionare to feel beautiful. With the sparkling accessories you can shine just as much as a princess!


Min absolutte favorittclutch. Jeg har brukt den i mange bryllup. Fra Accessorize./My absolute favourite clutch. I´ve used it in many weddings. From Accessorize.T-skjorten fra H&M kan brukes til vanlig. Det glitrende "smykket" rundt halsen er utrolig fint!/The t-shirt from H&M is suitable for everyday use. The sparkling "necklace" is very beautiful!


Liten og elegant clutch fra Accessorize./Small and elegant clutch from Accessorize.


Denne sløyfen fra Sonia Rykiel for H&M er noe av det vakreste jeg har kjøpt./This bow from Sonia Rykiel for H&M is one of the most beautiful items I´ve bought.


Øredobber fra Cecilie Melli. Legg merke til detaljene i bladene./Earrings from Cecilie Melli. Notice the details in the leaves.Nøkkelsmykket bruker jeg veldig ofte. Det kjøpte jeg i en fantastisk smykkebutikk på Cala d´Or på Gran Canaria. ALT de solgte glitret!/I use the key necklace very often. I bought it in an amazing jewelry store at Cala d´Or in Gran Canaria. EVERYTHING they sell sparkle!