https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

An afternoon at Mango
Jeg hadde meldt meg på Costumes shoppekveld på Mango i Karl Johan. Ble en smule skuffet da jeg nesten ikke fant noen plagg som falt i smak. Det var generelt ikke så mye av de store vårtrendene der enda, desverre. Jeg fant en rød veske, som også kan brukes som handlenett. Den er jeg veldig fornøyd med!

Alle som stod på gjesteliste fikk 30 prosent. Veska var billig fra før også:-)

Goodiebagen inneholdt ikke de aller største godsakene. Men mascaraen ble jeg veldig glad for! Da slapp jeg å kjøpe det selv...

I signed up for Costume´s shopping afternoon at Mango in Karl Johan in Oslo. I was a little bit disappointed when I hardly found anything in my taste. They generally didn´t have the biggest spring fashion trends there, sadly. But I found a red bag, that can also be used as a shopping bag. I like it very much!

All that was on the guest list, got 30 percent off. The bag was cheap from before too:-)

There wasn´t anything special about the goodiebag. But I was wery happy for the mascara! Then I don´t have to by it myself...Mange kule solbriller./Many cool sunglasses.

Ikke så mye wow-faktor her.../The wow-factor isn´t here...


Lang kø til kassa! Long line to checkout!


Jeg er ikke så veldig fan av "hulletrenden" som dere ser på denne veska. /I´m not a big fan of the "hole"-trend you can see with this purse as an example.

Goodiebag


Goodiebag-innholdet. Jeg trengte bare mascaraen. Costume hadde jeg fra før./Goodiebag content. I only needed the mascara. I had Costume from before.


Enkel og stilren med den knæsje, moteriktige rødfargen./Simple style with the bright red, fashionable color.