https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Fringe fantasy by Helene Westbye

  Fringe leather boots from Helene Westbye, basket from Akazia and plant from Plantasjen.

Helene Westbye er en norsk skodesigner som har forandret mine føtters liv. Hun lager kvalitetssko i luksuriøst skinn produsert i Italia. Før jeg oppdaget henne, slet jeg meg gjennom gnagsår, brukkede hæler og billige restehaug-"kupp" som nærmest kuttet av meg tærne. For flere år siden ble jeg invitert til et vareprøvesalg hos designeren. Jeg følte meg som Askepott da jeg satte på et par frynsehæler i skinn og de satt perfekt over vristen. Jeg har nesten størrelse 42, og flere modeller er ekstra store eller ekstra små i størrelsen. Disse favorittstøvlettene med frynser og fôr - som fortsetter i trendbildet til høsten, er faktisk i størrelse 40 og sitter som støpt.

Jeg ble så glad når Helene Westbye kom til Polhem PR, så mote-Norge kan både låne skoene og bli kjent med det stilige skomerket med sexy look og snert. Jeg hovner fort opp i beina, men aldri med Helene Westbyes sko. Du ser meg garantert nesten alltid sko fra den norske designeren!

Sko fra designeren kan kjøpes her: helenewestbye.com/shop

Produktbilder: Helene Westbye
 © Fashion in Oslo 2016

Helene Westbye Dayzie ankle fringe

IN ENGLISH:

Helene Westbye is a Norwegian shoe designer that has changed the life of my feet. She makes quality shoes in luxurious leather manufactured in Italy. Before I discovered her, I struggled with blisters, broken heels and cheap sales leftovers that almost cut of my toes. Several years ago, I was invited to a sample sale with the designer. I felt almost like Cinderella when I put on a pair of fringe heels in leather and they sat perfectly over the instep. I have almost size 42, and several of the models are extra big and small in the size. These favorite boots with fringes and padded lining - that will continue as a trend in the fall, is actually size 40 and fit me perfectly.


I was so happy when Helene Westbye came to Polhem PR, so the Norwegian fashion industry can loan the shoes and get to know the sexy shoes with edge. My feet swell rapidly in some shoes, but never with Helene Westbye. You almost always see me in shoes from the Norwegian designer!

Shoes from the designer can be bought here: helenewestbye.com/shop

Product images: Helene Westbye
© Fashion in Oslo 2016
Helene Westbye SS16 collection: