https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Jenny Skavlan by David-Andersen: Amazing Art Deco


Moteikon og designer Jenny Skavlan har lansert en vakker og kul smykkekolleksjon for David-Andersen. Ringene, øredobbene, halskjedene og armbåndet er moderne og stilrene, så smykkene passer godt med enhver garderobe. Hun har brukt materialene forgylt sølv og marmor. Kolleksjonen kan kjøpes i alle David Andersen-butikkene og på davidandersen.no. Her er et mini-intervju med Jenny:

– Hvilke er dine aller største favoritter?

– Jeg har alltid elsket hoops (øreringer), da føler jeg meg litt rampete – litt "Jenny from the block". Jeg savnet hoops i skikkelig kvalitet, så da designet jeg det. Jeg er også veldig glad i anhenget med ring på. Det er en ny måte å ha ringen sin på lenke.

– Hvordan har du hentet inspirasjon til å designe denne smykkekolleksjonen?

– Jeg tenkte tidlig at jeg ville bruke marmor. Jeg har ikke sett det i smykker før. Har også hentet mye inspirasjon fra Art Deco-stilperioden. Geometriske former, naturmaterialer og rette linjer. Og så har jeg gått for et litt kraftigere uttrykk enn vi har sett mye av på smykkefronten.

– Hvorfor mener du smykker er viktig for kvinner?

– Det er med på å forsterke en stil og gi et mer personlig preg.

Bilder: David-Andersen

© Fashion in Oslo 2015

Armbånd / Bracelet


Short summary in English:

The Norwegian fashion icon and designer Jenny Skavlan has designed a beautiful and cool jewelry collection for David-Andersen. The rings, earrings, necklaces and bracelet are modern and simplistic, fitting easily with every wardrobe. She has used the materials gold plated silver and marble.

Personally, Jenny Skavlan loves the hoops earrings and necklace with a ring pendant.

She has been inspired by the Art Deco style with geometrical shapes, materials of nature and straight lines.

The jewelry can be bought in all David-Andersen stores and at davidandersen.no.

Photos: David-Andersen

© Fashion in Oslo 2015
Jennys favoritt / Jenny's favoriteJennys favoritt / Jenny's favorite