https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Gillette Venus Snap: Instant travel buddy


SPONSET INNLEGG (av Geelmuyden.Kiese)

Gillette Venus Snap er virkelig sommerens mest snedige reisekamerat i strandbagen, storbyvesken eller gymbagen. Den lille barberhøvelen tar minimalt med plass og ligger i et flott plastetui. Jeg har allerede begynt å ta den med meg overalt! Før pleide jeg å få panikk da jeg innså at jeg hadde glemt høvelen på vei til hytta, ferie eller fest. En vanlig barberhøvel tar så mye plass at jeg alltid glemmer den. Gillette Venus Snap er så liten og effektiv at den alltid skal ligge i vesken min. Den gir også et svært silkemykt resultat. Min nye bestevenn i sommer! Gillette's sitat er 'Shaved legs are brave legs'. Det er faktisk sant...

© Fashion in Oslo 2015


 AD POST (Sponsored by Geelmuyden.Kiese)

Gillette Venus Snap is really this summer's smartest travel companion in the beach bag, city shopper or gym bag. The little razor takes up minimal space and lays in a beautiful plastic case. I've already started to bring it wherever I go. Before, I used to panic when I realized I'd forgot the razor on my way to the cabin, vacation or party. I normal sized razor takes up so much space that I always forget it. Gillette Venus Snap is so small and effective that it shall always stay in my purse! It also gives a result soft as silk. My new best friend this summer! Gillette's quote is 'Shaved legs are brave legs'. That's actually true...

 © Fashion in Oslo 2015