https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

#mood boost


Dette var virkelig noe jeg trengte. Når det i tillegg selges med 70 og 50 % rabatt på en av verdens beste motebutikker på nett - Net-a-porter.com, er det bare å slå til! Jeg fant også en Missoni-lue jeg tenkte å kjøpe, men en tenkepause på én time var nok til at den forsvant. I disse dager handler jeg kun det jeg virkelig trenger. De lange Missoni-vantene i 100 % ull vil varme godt helt opp til albuene. Jeg kommer også til å smile hver gang jeg snur telefonen og møter blikket til Lanvins kreative direktør Alber Elbaz i menneskemengden.


In English:

This was something I really needed. When they're at sale with 70 and 50 % discount at one of the world's best online fashion stores - Net-a-porter.com, strike at once or regret! I also found a Missoni beanie I wanted, but after one hour of considering, it was gone. These days I only shop what I really need. The long Missoni gloves will make my hands and arms warm with their 100 % wool. I'll also smile every time I turn my phone and look at Lanvin's  artistic director Alber Elbaz in the crowd.