https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Christmas is back: Red and black

Blazer: Versace. Skjørt og t-skjorte: Isabel Marant pour H&M. Smykke: Lanvin for H&M. Ring: Loppemarked.
/ Blazer: Versace. Skirt and t-shirt: Isabel Marant pour H&M. Necklace: Lanvin for H&M. Ring: Flea market.
 
Rødt og svart er en av mine favorittkombinasjoner i jula. Jeg bruker rødt veldig sjelden ellers, men i desember og romjula blir jeg i ekstra godt humør ved å bruke tilbehør eller plagg i kjærlighetens farge. Isabel Marant pour H&M-plaggene bruker jeg veldig ofte for tiden, og jeg kjøpte mer fra kolleksjonen enn jeg først hadde tenkt. Det angrer jeg ikke på, for plaggene kan styles opp til fest eller ned til jobb.

Jeg har også hentet fram Lanvin for H&Ms spesielle halskjede i anledning jula. Jeg kom på at det gjør seg like fint som langt smykke - i stedet for kort med anheng i halsen, slike et egentlig er tenkt. Jeg krabbet også innerst i garderoben for å finne mine "gamle" Jeffrey Campbell zipper heels, som faktisk tåler en gåtur på isen. Blazeren fra Versace-dressen er ett av de aller dyreste plaggene fra garderoben min. Dressen kostet opprinnelig ca. 22 500 NOK, men jeg fikk den på outlet for 2000 NOK i Bicester Village utenfor London.
 
Tekst og foto: Hanne Erøy / Fashion in Oslo.
Sko / shoes: Jeffrey Campbell.

Red and black are one of my favourite color combinations for Christmas. I rarely use red during the rest of the year, but in December and The Christmas holiday I get in a good spirit wearing accessories or clothes in the color of love. I use the Isabel Marant pour H&M clothes very often these days, and I bought more from the collection than I first planned. I don't regnet that, because the clothes can be styled up for party or down for work.

I've also brought my Lanvin for H&M special necklace for Christmas. I got the idea of using it as a long necklace in stead of short, as it's meant to be. I also crawled far into my wardrobe to find my "old" Jeffrey Campbell zipper heels, which I actually can walk with on ice. The blazer from my Versace suit is one of the most expensive items from my wardrobe. It's original price was about 2700 Euros, but I bought it for approx. 240 Euros at the outlet Bicester Village outside London.

Text and photos: Hanne Erøy / Fashion in Oslo.