https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

New haircut + art deco look


Jeg har ønsket meg ny hårsveis siden jul, og endelig fikk jeg kommet meg til frisøren min! Jeg hadde nesten bestemt meg for å ta permanent med store krøller og kort sveis, men flere snakket meg fra det på Facebook. Siden sommeren er på vei, er det enklere uten krøller som floker seg når man bader. Derfor valgte jeg en kort frisyre med rett hår! For å gi håret mer struktur og fylde, tok jeg lyse striper. Hva synes dere? Jeg tror sveisen kan passe bra med mange forskjellige stiler, som for eksempel den grafiske og symmetriske art deco-stilen jeg prøver her. Med den nye sveisen kommer Marni for H&M-øredobbene skikkelig frem også!

Øredobber fra Marni for H&M. Ny hårsveis fra Magic på Oslo City med blonde striper! /Earrings from Marni at H&M. New haircut from Magic at Oslo City with blond highlights!

I´ve wanted a new haircut since Christmas, and I finally made an appointment with my hairdresser! I had almost decided on having a permanent with large curls and a short cut, but several talked me from it at Facebook. Since the summer is coming it´s easier without, since curls get tangled when I´m bathing. Therefore, I chose a short cut with straight hair! To give the hair more structure and depth, I had bright highlights. What do you think? I think this cut will go well hand in hand with different clothing styles, like for instance the graphic and symmetrical art deco style I try here. With the new hair - my Marni at H&M earrings come to light!

Blazer fra Vivikes, bluse fra Monki, bukse fra H&M, kjede fra Snö of Sweden, øredobber fra Marni for H&M, clutch fra Bianco og sko fra Skopunkten. /Blazer from Vivikes, blouse from Monki, pants from H&M, necklace from Snö of Sweden, earrings from Marni at H&M, clutch from Bianco and shoes from Skopunkten.

Sveisen sett fra siden. /The haircut seen from the side.

Art deco kick!

 Alle bilder: /All photos: Frederick Berthelsen.