https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

New Year Dinner

Min nye veske fra Gojane.com - prikk lik Céline Boston Bag. /My new handbag from Gojane.com - looks exactly like Céline Boston Bag.

Forrige helg var vi tre jenter som to en liten nyttårsmiddag på Villa Paradiso! Vi kjempet oss frem i snøstorm og bitende kulde, trampende i mengder av tykk snø til den sjarmerende italienske restauranten på Grünerløkka i Oslo. Det var fantastisk å komme inn i varmen og riste av oss de våte snøfnuggene. Vi ventet på bord i ca. 25 minutter, og da var vi skrubbsulte, Elisabeth, Cathrine og jeg. Vi rakk aldri noe julebord, derfor ble det et lite nyttårsbord... Jeg bestilte kjøttretten, som jeg alltid gjør, siden jeg har glutenallergi og ikke tåler pizzaen. Jeg drikker alltid cappuccino på café - jeg elsker kremen! Det var også en perfekt anledning til å lufte noen nye plagg og min nye veske. Ikke sant den likner Céline Boston Bag på en prikk? Den er nesten flaut lik. Jeg kjøpte den på Gojane.com.

Cappuccino!

Jeg lurer egentlig på hvorfor store butikker har begynt å lage designerkopier. Før var det i alle fall større forskjeller mellom original og etterlikning. Jeg liker selvsagt originalene best, men i disse dager har jeg en helt annen økonomi. Uansett skal det mye til for at jeg kjøper en designerveske til f.eks 9000 kroner. Tenkt så mye annet man kunne ha fått for de pengene. Derfor kjøper jeg designervesker på loppemarkeder, i vintagebutikker og på finn.no. Det er bare å være obs på uekte kopier, og da bør man studere ekte vesker på Google f.eks.

Jeg ble forresten overrasket av Cathrine med bursdagsgave til bloggen min!!! Den fyller ETT ÅR neste uke, og det er jo stort! Gaven var et nydelig blomstrete skjerf. Blomsterprint er også in denne våren og sommeren, og jeg trenger nye skjerf. Tusen takk!

Nydelig bursdagsgave til bloggen min fra Cathrine! /Lovely birthday gift for my blog from Cathrine!

Last weekend we were three girls to have a little New Year dinner at Villa Paradiso! We fought ourselves forward in a cold snow storm, humping on tons of thick snow to the charming Italian restaurant at Grünerløkka in Oslo. It was amazing to come inside and shake off the wet snowflakes. We waited for a table for about 25 minutes, and then we were starved - Elisabeth, Cathrine and I. We never got the time for a Christmas dinner, som then it became a New Year dinner. I ordered the meat meal as I always do, since I have gluten allergy and can´t eat the pizza. I always drink cappuccino at café - I love the cream! It was also a perfect occasion to use some of mye new clothes and my new handbag. Isn´t it true that it´s almost identical with the Céline Boston Bag? It´s almost embarrassing how similar it is. I bought it at Gojane.com.

Cathrines synstest t-skjorte er sinnsykt kul! /Cathrine´s sight test t-shirt is insanely cool!

I actually wonder why big stores have started making designer copies. Before, at least, it was larger differences between the originals and look-a-likes. I like the originals best, of course, but in these days I can´t afford them. Anyway, I have problems getting myself to spend 9000 NOK on a designer purse. Think how many things you could buy for those money. Therefore, I buy designer bags at flea markets, in vintage store and at finn.no. It´s important to look out for fake copies. You should study genuine designer purses on Google in advance.

By the way, I was so surprised when Cathrine brought me a birthday gift for my blog!!! It turns ONE YEAR next week, and that´s big! The gift was a beautiful scarf. Floral patterns are also trendy this spring and summer, and I need new scarves. Thank you!

Elisabeth kler prikker! /Elisabeth looks good in dots!

Cathrines mat - det sunneste på menyen. /Cathrine´s food - the healthiest on the menu.

Elisabeths pizza! /Elisabeth´s pizza!

Min faste rett på Villa Paradiso. /My regular meal at Villa Paradiso.

Jeg hadde på meg en ny svart og hvit skjorte fra Monki og en hvit singlet fra Mango. / I wore a new black and white blouse from Monki and a white singlet from Mango.

Mitt nye, skinnende smykke fra Accessorize, som kostet nesten ingenting på salg. /My new, shining necklace from Accessorize, that costed almost nothing on sale.

Enda en ny ring fra Accessorize. /Another new ring from Accessorize.

Jeg elsker disse strømpebuksene med blomsterhjerter fra Accessorize! /I love these tights with floral hearts from Accessorize!