https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

All that glitters of glamor

Kjole fra H&M (til venstre) og paljettopp fra Vivikes. De kostet bare 50 kroner per stykk! /Dress from H&M (to the left) and sequined top from Vivikes. They costed only 50 NOK each!

En av mine favorittkombinasjoner er gull, sort og sølv. Paljetter er også veldig i vinden denne sesongen og neste. Derfor er jeg så glad for å ha gjort noen reale kupp på salg. Vet dere hvor mye kjolen fra H&M og toppen fra Vivikes kostet til sammen? 100 kroner! 50 kroner per stykk. Kjolen til venstre likner veldig mye på det barokkliknende mønsteret Balmain bruker i sin vårkolleksjon. Paljettoppen kostet opprinnelig 999 kroner. Jeg ble også utrolig glad da jeg fant de glamouraktige gulløredobbene med hvite detaljer fra H&M til bare 10 kroner.

Detaljer på belte fra Versace for H&M. /Details on belt from Versace for H&M.

Jeg elsker glamour, og da er det kanskje ikke så rart at jeg elsker Versace for H&M-kolleksjonene. Denne uken fikk jeg den syrinblå toppen i posten, som Frederick kapret for meg fra Versace Cruise-kolleksjonen online. Da jeg gikk innom H&M på Stortorvet, fant jeg også sølvbeltet fra Versace-kolleksjonen til halv pris. Nå gleder jeg meg utrolig mye til Oslo Fashion Week! Jeg får sommerfugler i magen av å tenke på hvordan jeg skal pynte meg dag etter dag. Jeg elsker å være kvinne - det finnes ingen grenser for hvor mye vi kan pynte oss!

Topp fra Versace Cruise for H&M. Den kostet bare 199 kroner. /Top from Versace Cruise for H&M. It costed only 199 NOK.

One of my favourite combinations is gold, black and silver. Sequins are also very trendy this season and the next. Therefore, I´m so happy to have made some serious bargains on sale. Do you guess how much the dress from H&M and the top from Vivikes costed in all? 100 NOK! 50 NOK each. The dress to the left looks a lot like the baroque pattern Balmain uses in their spring collection. The sequined top costed originally 999 NOK.  I was also very pleased when I found the glamorous golden earrings with white details from H&M for only 10 NOK.

Øredobber fra H&M til 10 kroner. /Earrings from H&M for 10 NOK.

I love glamor, and then you probably understand why I love the Versace for H&M collections. This week, I got the lilac top in the mail, that Frederick captured for me during the Versace Cruise launch online. When I went by H&M at Stortorvet in Oslo, I found the silver belt from the Versace collection with 50 percent discount. Now I´m so excited for Oslo Fashion Week! I get butterflies in my stomach thinking about how to dress up day after day. I love to be a woman - there are no limits to how much we can dress up!


Singlet fra Mango. /Top from Mango.

Stropper med skinnende steiner. /Straps with sparkling stones.