https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

My summary of 2011


1. Jeg lagde en dokumentar! Fra februar til april jobbet jeg opptil 16 timer per dag, også i helgene, for å gjøre ferdig «William og Kate - Tronarvingene velger med hjertet». Jeg var regissør, men hadde også ansvar for research, manus, arkivvideograving og redigering. Jeg jobbet sammen med de flotte folkene Wibecke Lie, Lars Borg og Knut Joner. Det var kjempespennende! Dokumentaren ble sendt på TV2 Bliss 2. påskedag 2011.

1. I made a documentary called "William and Kate - Heirs Choose By Heart", that was aired on TV2 Bliss in the Easter of 2011.

2. Prinsebryllupet mellom William og Kate 29. april. Ekte kjærlighet og en nydelig brudekjole signert Alexander McQueen.

2. The wedding between William and Kate was the royal higlight of the year. The dress by Alexander McQueen wowed everyone.

3. Farmor Elsa døde 2. mai. Det kom ganske brått på, for hun var egentlig ikke syk. Hun hadde fått litt problemer med litt væske i lungene uken før det skjedde. Jeg var der seks dager før hun gikk bort. Jeg spiste jordbær med henne, som hun elsket, jeg fikk holde de silkemyke hendene hennes og sa at jeg var glad i henne. Begravelsen var trist og vakker. Jeg savner henne utrolig mye.

3. My dear grandmother Elsa died the 2nd of May. It was unexpected, but she lived a long life. I miss her so much. The funeral was sad and beautiful.

4. Jeg mistet jobben min. Jeg jobbet hardt i ScanpixNTB som videojournalist i nesten fire år, først som frilanser og etterpå fulltid som vaktsjef. Jeg jobbet utrolig hardt, men fikk ikke bli.

5. Terroren rammet Oslo og Norge 22. juli. Jeg fikk en innskytelse om at jeg måtte gå tidlig fra jobb den dagen, så jeg gikk kl. 13.30 i stedet for ca. 15.15-15.30 som jeg pleide. Jeg takker høyere makter for det. Eksplosjonen i regjeringskvartalet skjedde bare noen meter unna jobben i VG-huset. Jeg tenker på alle kollegaene mine som så ødeleggelsene, og de som måtte se sine venner og kjærester bli drept for så å legge på svøm. 22. juli fikk oss alle til å innse at vi må leve så lykkelig vi kan og elske de vi elsker så høyt vi kan.

4. and 5. I lost my job as a videojournalist, even I worked in Scanpix for almost four years. Luckily, I got a feeling that I should go early from work the 22nd of July, so I went home at 13.30 - not at 15.15 or 15.30 as I used to. I´m so thankful for that.

The immense grief and sorrow for the victims and the horror resulted in thousands of flowers outside the Cathedral of Oslo.


 6. Frederick og jeg fant vårt ferieparadis på Playa de Palma på Mallorca. Vi bodde på et hotell med panoramautsikt mot havet. Det flotteste stedet vi har vært, og som vi kommer til å besøke igjen, år etter år.

6. Frederick and I found our vacation paradise on Playa de Palma at Mallorca.

7. Oslo Fashion Week i august var spennende, med mange fine show og flotte designere. Høydepunktet var Moods of Norway med sin visning med ponnier og fargede pudler på Øvrevoll Galoppbane. Etterfesten på Grand Hotel var utrolig morsom, jeg lo så mye. For en fantastisk designergjeng! Skoene til Ingunn Birkeland vippen fikk alle skolystne damer til å hyperventilere - meg inkludert.


7. Ingunn Birkeland´s shoes brought a new era of shoe art to Norway.

Moods of Norway knows how to throw splendid catwalk shows and after parties at Grand Hotel. Here´s the designers Simen Staalnacke (to the left) and Stefan Dahlkvist.

8. Tidenes rareste fest var nattklubben Kristianias 20-årsjubileum. Jeg har aldri sett så mange rare mennesker på ett sted. Cathrine og jeg har aldri kommet over denne merkelige festen.

8. The weirdest party EVER. The night club Kristiania´s reunion party. I have never seen so many weird people at one place.

9. VIP-kvelden med Hermés, der vi fikk se hvordan de lager skjerfene fra A til Å. Utrolig lærerikt og noe av det herligste jeg har opplevd. Jeg har alltid vært fascinert av det franske motehusets enorme kunnskap, som alltid resulterer i utsøkt kvalitetsdesign.

9. The VIP night with Hermés. We got to see how they make scarves from A to Z. An amazing experience.

Hermés´ Kamel Hamadou.

10. Jeg var så heldig å få komme på preshoppingen av Versace for H&M-kolleksjonen. Jeg likte kolleksjonen utrolig godt. Min favorittdesigner og favorittkjedebutikk i herlig kombinasjon. Det kan jo ikke bli bedre!

10. I went crazy on the preshopping of the Versace for H&M collection. My favourite designer and clothing chain store combined. What a bliss!

Jeg må også si at 2011 hadde ikke vært noe uten min elskede samboer Frederick, min herlige familie og kjære venner. Dere betyr uendelig mye for meg, og jeg ville ikke ha vært lykkelig uten dere. Jeg ønsker dem og alle mine lesere et riktig godt, nytt år!

/I have to say that 2011 wouldn´t have been anything without my beloved boyfriend Frederick, my lovely family and dear friends. You mean so much to me, and I wouldn´t have been happy without you. I wish them and all my readers a happy new year!

The love of my life - Frederick

My dear sister Thea

My childhood friend Tine and her dad´s vintage Mercedes 250SE.

Cathrine - my fashion blogger friend and colleague.