https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Merry Christmas from us!


Vi er så glade - det er jo julaften! Jeg har en veldig stor familie, så jeg får feire julaften hele tre ganger på tre forskjellige kvelder! Da blir det veldig mye god mat. Jeg er jo også veldig glad i gaver, men gleder meg like mye til riskremen... På julaften blir det kalkun med appelsin - supernam! Jeg er ikke så glad i ribbe, så det skal bli herlig med litt sunnere kjøtt.

Jeg pakket ned gavene i den store kofferten på lille julaften, og Hermine ble selvsagt helt turbo. Hun elsker kofferter, gavesnorer og papirposer. Hun er så søt! Frederick og jeg så på James Bond-filmen "A View to a Kill" og spiste taco. Vi ble superglade da vi så en hellig birma flere ganger i filmen! Hermine er jo en ragdoll, som er halvparten siameser og hellig birma. Faktisk en av de bedre Bond-filmene. Jeg er veldig fan av Roger Moore i Bond-rollen.

Jeg vil også takke dere for å ha fulgt meg helt siden jeg startet bloggen i februar i år! Jeg håper dere fortsetter med det. Jeg synes det er veldig gøy å få dele min interesse for mote med dere. Det blir masse jobbing på nyåret - ikke minst med Oslo Fashion Week i februar. Da skal jeg også skrive for websiden deres!

Jeg håper dere alle får en herlig julehelg! Ta vare på alle dine nærmeste og kos deg så mye du kan.

Posen er for liten! /The bag is too small!

We are so happy - it´s Christmas day! I have a very big family, so I get to celebrate Christmas Eve three times on the different evenings! Then it´s a lot of lovely food. I´m also fond of presents, but I look just as much forward eating rice pudding... On Christmas Eve this year we are to eat turkey with orange - super yummy! I´m not a big fan of ribs, so it will be great with some healthier meat.

I packed down the presents in the big suitcase on the day before Christmas Eve, and Hermine went turbo. She loves suitcases, gift strings and paper bags. She is so cute! Frederick and I watched the James Bond movie "A View to a Kill" and ate taco. We were super happy when we saw a sacred Birman cat several times in the movie. Hermine is a ragdoll, who is half Siamese and half sacred Birman. It thought it was on of the better Bond movies. I´m a big fan of Roger Moore in the Bond role.

I would also like to thank you for following me since I started the blog in February this year! I hope you´ll continue with that. I think it´s very fun to share my interest for fashion with you. There will be a lot of work at the start of next year - especially with Oslo Fashion Week in February. Then I will write for the fashon week´s website as well!

I hope you´ll have a lovely Christmas weekend! Take care of your closest family and friends and enjoy as much as you can!

Jeg skulle ønske jeg kunne ta henne med! / I wish I could bring her in my suitcase!


Hermine har prøvd å rappe alle gavesnorene. Jeg tar henne ofte på fersken... /Hermine has tried to steal all the gift strings. I often catch her in the act...