https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Mango favourites at VIP night


Kleskjeden Mango har klær som ser ekslusive ut til en overkommelig pris. Når det i tillegg er 30 prosent avslag på VIP-kveld for Costume-lesere, blir det plutselig litt lettere å kjøpe et plagg eller to til garderoben.

Torsdag kveld fikk jeg endelig kjøpt den røde lakkvesken jeg har ønsket meg i over en måned. Den likner mye på Louis Vuittons «Alma»-veske - bare uten logoene. Mens jeg lette etter den røde vesken, spottet jeg en rekke trendelementer for høsten. Stjerner, leopard og lenker er noen av stikkordene.


The clothing store Mango has clothes that looks exclusive for a reasonable price. When it´s 30 percent off in addition on a VIP night for the readers of Costume, it´s suddenly easier to buy a piece or two for your wardrobe.

Thursday nigh I finally bought the red lacquer handbag I´ve wanted for over a month. It looks a lot like Louis Vuitton´s «Alma» handbag - just without the logos. While I was looking for the red handbag, I spotted several trend items for the fall. Stars, leopard and chains are some of the keywords.

Denne naglevesken er en av mine største favoritter nå. Nagler har vært moteriktig i mange sesonger nå, så dette er en sikker investering. This purse with rivets is one of my biggest favourites now. Rivets have been trendy for many seasons now, so it´s a safe investment.

Det er alltid kø inn til Costumes VIP-kvelder. /It´s always a line into Costume´s VIP nights.

Det er lang kø til kassa også, men de som venter på noe godt... /It´s a long line to the checkout too, but those who wait for something good...

Coca cola light og sjokolade til sulte shoppingglade fashionistaer. /Coca cola light and chocolate for shopping fashionistas.


Rød er en hot farge denne høsten og vinteren. Jeg eier faktisk ikke en eneste rød kjole - så kanskje jeg burde finne en som denne? Jeg gleder meg i alle fall til å bruke den røde lakkvesken!

Red is a hot color this fall and winter. I actually don´t own a single red dress, so maybe I should find one like this? I´m really looking forward to use the red lacquer handbag!


Statement-smykker og Chanel-inspirerte tweedjakker er også sesongfavoritter. /Statement necklaces and Chanel inspired tweed jackets are also season´s favourites.

Vi kunne bli sminket gratis på VIP-kvelden. /We could get our makeup done for free at the VIP nights.


Goodiebag hører med på VIP-kvelder, og denne gangen ble jeg veldig positivt overrasket! Solbrillene passer meg helt perfekt. Og det er godt gjort, for kun to par solbriller jeg har kjøpt i hele mitt liv har passet meg. Jeg har en ansiktsform som solbriller ikke passer så godt til. / Goodie bag comes on VIP nights, and this time I was positively surprised! The sunglasses fit me just perfectly. And that´s well done, since I´ve only bought two sunglasses in my life that have really suited me. I have a face shape that´s not a bestfriend with sunglasses.