https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Boots bonanza

Mitt nyeste boots-kjøp. Jeg elsker spennene og den tøffe stilen! /My newest boots buy. I love the buckles and the tough style!

Det er 70 prosent avslag på hele butikken på Belle Shoes i andre etasje på Arkaden shoppingsenter i Karl Johan i Oslo. Jeg fant disse superkule bootsene med jernspenner og spesiell front, som er mitt beste boots-funn noensinne! De hadde kostet 1000 kroner, men jeg betalte bare 299. Venninnen min Anastasia syntes skoene var så kule, så jeg tok henne med opp i butikken. Hun ble like frelst som meg, og kjøpte det svarte paret! De finnes i brunt, grått og blått også.

Jeg hadde utrolig shoppingflaks på lørdag. Jeg kjøpte også et par knehøye støvletter - som har blitt vist mye på catwalken for denne sesongen. De er i utrolig god kvalitet. Jeg kjøpte en brun jakke i skinnimitasjon, som dere ser på bildet. Den passer til utrolig mye, og har en fin passform. Alt dette til 70 prosent. Så gikk jeg videre for å finne blå pumps. Jeg fant dem på Skopunkten! Det var også et par skoletter der som fanget min interesse. De har kjetting på seg - som også er en trend-detalj denne høsten og vinteren. Jeg fikk de blå skoene til halv pris, siden det var "ta to par - og vi spanderer det billigste"-tilbud. Jeg er en person som nesten ALDRI finner sko som passer. Det største problemet er at nesten alle sko er for høye for meg. Min grense er ca. 8 cm... Uansett, budskapet i dette innlegget er; Ikke gi deg mens skoleken er god. Du kan finne mer...

Jeg har på meg boots og jakke fra Belle Shoes, kjole fra Bik Bok og belte fra H&M. /I´m wearing boots and jacket from Belle Shoes, dress from Bik Bok and belt from H&M.

It´s 70 percent off the whole store - Belle Shoes - at the second floor at Arkaden shopping center in Karl Johan in Oslo. I found these super cool boots with iron buckles and a special front, which is my best boots buy ever! They costed 1000 NOK before, but I only paid 299. My friend Anastasia thought they were so cool, so I took here to the store. She became just as hooked as I was, so she also bough the black pair! They exist in brown, grey and blue as well.

I had such luck on my shopping day on Saturday. I also bought at pair of kneehigh boots - that has been shown a lot on the catwalk for this season. They´re in very good quality. I also bough a brown jacket in leather imitation. It fits nicely together with many of my clothes, and has a good fit. All this was on 70 percent off. Then I got on to look for blue pumps. I found them at Skopunkten! A couple of low-cut boots also caught my eye there. They are with chains and links, an important trend detail this fall and winter. I got the blue shoes for half the price, since it was a "take to pairs - and we buy you the cheapest one"-offer. I´m a person that almost NEVER find shoes that fit. The biggest problem is that almost all the shoes are too high for me. My limit is about 8 centimeters... Anyway, my message in this post is: Don´t quit searching when everythind is good. You might find more...

Venninnen min Anastasia prøvde dem og falt for dem med én gang! /My friend Anastasia tried them on and her heart struck at once.

Anastasia ser smashing ut i bootsene! Hun har den tøffe "fetisj"-stilen som er en ny trend nå. Jakken og bootsene er spot on. /Anastasia looks smashing in the boots! She has the rough "fetish" style that is a new trend now. The jacket and boots are spot on.Jeg synes kjetting er en spennende og tøff detalj. / I think chains are an exciting and tough detail.Jeg elsker de blå pumpsene. De er fantastiske å gå i. /I love the blue pumps. They´re fantastic to walk in.

Knehøye boots er en av sesongens tilbakevendene trender. Grav fram de du har på loftet eller i skapet, eller kjøp et par nye. Kanskje du er så heldig å finne dem på salg? /Kneehigh boots is one of this seasons´ returning trends. Dig out the ones you have from before from the loft or your closet, or buy a new pair. Maybe you´re so lucky to find them on sale?

Det er mange skinnreimer på kryss og tvers av støvlettene. Denne detaljen går igjen i mange andre støvletter som du får kjøpt nå. /There´s many criss-cross leather straps on the boots. This detail recurs in many boots that´s in the stores right now.