https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Topshop wish listJeg tenkte å gjøre noen innkjøp fra Topshop snart, men klarer ikke helt å bestemme meg. Jeg kan jo ikke kjøpe alt dette... Så det blir nok et par - tre ting. Det er i alle fall moro å bla seg gjennom alle sidene med vakre klær i alle farger og fasonger på nettsiden!

Jeg synes det var synd at ikke Topshop kom til Norge som planlagt, men vi får kose oss med nettsiden i stedet! Eller glede oss til neste gang vi kan dra på Topshop ved Oxford Circus i London...
Jeg synes toppen over og denne shortsen er en søt kombinasjon. /I think the top above and this shorts are a cute combination.

I´m thinking of buying some items from Topshop soon, but I can´t seem to make up my mind. I can´t buy all this... So I will probably choose two or three things. At least it´s fun to browse through all the pages with beautiful clothes in all different colors and shapes on their website!

I think it´s a pity that Topshop didn´t come to Norway as planned, but we can enjoy the website instead. Or we can look forward to the next time we can go to Topshop at Oxford Circus in London!


En spesiell ring med en delikat lillafarge. /A uniqe ring with a delicate purple color.

Jeg trenger sandaler til mine bare sommerføtter. Disse passer til nesten hva som helst! /I need sandals for my bare summer feet. These match almost everything!Jeg falt umiddelbart for disse oransje sandalene i skinn. /I had an instant crush for these orange sandals in leather.

Dette er den blå kjolen som jeg viste øverst. Den er veldig fin på baksiden! Med åpen rygg får man mye sol på kroppen. /This is the blue dress I showed you at the top. It´s very flattering at the backside! With an open back you get a tan.
Jeg liker også disse oransje sandalene godt, men jeg tror jeg liker de med litt hæl bedre. /I also like these orange sandals, but I think I like the other ones with heals a little better.


Alle bilder: Topshop. /All photos: Topshop.