https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Colorful rings

Ringer fra H&M. /Rings from H&M.

Jeg har blitt hektet på ringer i alle former og fasonger. Jeg liker de med sterke farger best akkurat nå. Det er morsomt å finne ringer som virkelig passer, og som heller ikke er så dyre.

Jeg fant en oransje og lilla ring på H&M til den nette sum av 49 kroner. Neste gang jeg er i London skal jeg ta en tur innom smykkebutikkene og vintagebutikkene langs Portobello Road for å finne unike ringer. Jeg ønsker meg mest vintage designerringer fra YSL, Chanel og Dior!

Jeg klarer meg egentlig mer enn nok med de flotte ringene jeg har kjøpt av Sara Johannessen!


Ring fra Saras bod på Birkelunden marked. /Ring from Sara´s booth at Birkelunden market.

I´m addicted to rings in all forms and shapes. I like the ones with bright colors best right now. I´m having fun finding rings that really fits, and that aren´t that expensive either.

I found an orange and a purple ring at H&M for only 49 NOK. The next time I´m in London, I´ll visit the jewelry stores and vintage stores along Portobello Road to find unique rings. I most of all wish for vintage designer rings form YSL, Chanel and Dior!

For now, I will do more than fine with the beautiful rings I´ve bought from Sara Johannessen!


Jeg elsker denne fargen! Den matcher perfekt med en vintagekjole jeg har kjøpt. /I love this color! It matches a vintage dress I´ve bought.Detaljene er veldig spesielle. /The details are very special.

Jeg er veldig glad i lilla. /I´m very fond of purple.

Ring fra Jade Jagger for Indiska. /Ring from Jade Jagger for Indiska.Ring fra Glitter til lillefingeren. /Ring from Glitter for my little finger.Jeg liker også disse kule smykkene fra Sara:/ I also like this cool jewelry from Sara: