https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Organizing a treasure chestFor to uker siden kjøpte jeg en veldig liten koffert til smykkene mine på Birkelunden marked. Problemet var bare at den var så stor inni, at det bare ville blitt rot. Det var da Sara tipset meg om bokser til fiskekroker - eller plastbokser - som man får kjøpt på Clas Ohlson! Smart! Og helt riktig, jeg fant to store røde bokser med rom, to i medium størrelse og to små. Perfekt for å organisere smykkene mine!

Plastboksene er mye billigere enn smykkeskrin, og sjansen for å floke til smykkene er liten. 

Det tok meg et par timer å legge alt riktig. Jeg er fonøyd med resultatet! Nå har jeg mye mer oversikt. Men jeg har fortsatt mange små skrin, så jeg bør vel vurdere å kjøpe én liten koffert til...
Two weeks ago I bought a very small suitcase for my jewelry at Birkelunden market. It was just a problem: It was so big inside that it would have been a total mess. Then, Sara told me about boxes for fish hooks - or plastic boxes - that you can buy at Chlas Ohlson! Smart! And she was right, I found two big red boxes with rooms inside, two boxes in medium size and two small. Perfect for organizing my jewelry!

The plastic boxes are much cheaper than jewelry boxes, and the chance of loosing track and necklaces getting stucked with earrings, are slim.

It took me a couple of hours to lay my necklaces, rings and earrings inside the boxes. I´m pleased with the result! I feel I have it all organized. I still have too many small jewelry boxes, so I should think about buying one more small-sized suitcase...
Denne engelen betyr utrolig mye for meg. Det var det første smykket jeg kjøpte selv. Jeg var på båttur langs svenskekysten med besteforeldrene mine. Jeg kjøpte den i en bod i Strømstad. /This angel means a lot to me. It was the first necklace I bought myself. I was on a boat trip along the Swedish coastline with my grandparents. I bought it in a booth in Strømstad.Smykkeskrinene mine er overfylte. /My jewelry boxes are way to full...Litt rotete før det blir ryddig. /A little mess before it´s all sorted out.

Skatter fra Saras bod på Birkelunden marked. /Treasures from Sara´s booth at Birkelunden market.Det er fortsatt plass til flere esker. /Still room for more boxes.