https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Love for Acne jeans


Jeg har spottet mange folk med rosa handleposer rundt i Oslo sentrum i disse dager. Det er nemlig salg på Acne! Butikken med det spesielle navnet, som kjæresten min bare ler av, er en yndet designerbutikk. Nå som det er 40 prosent salg, er det stappfullt med folk i butikken, som ligger ved Egertorvet på Karl Johan.


Jeg prøvde masse klær, men fant ingen kjoler eller sko som passet. Men buksene derimot – nesten alle satt som et skudd! I stedet for å kjøpe flere ”vanlige” bukser, valgte jeg meg heller ut den mest spesielle. Det er den kuleste buksa jeg noensinne har kjøpt, og kvaliteten er kjempegod. Acne jeans er perfekte i formen til meg som er så høy. Jeg kommer nok til å handle jeans der i fremtiden!I´ve spotted many people with pink shopping bags around in Oslo for days now. It´s sale on Acne! The clothing shop with the special name, which my boyfriend only laugh of, is a cherished designer store. Now they have everything on 40 percent sale, so it´s crowded in the shop, which is situated at Egertorvet nearby Karl Johan.

I tried on many clothes, but I didn´t find  any dresses or shoes that suited me. But the pants – on the other hand – was a perfect fit! Insted of buying several ”normal” pants, I chose the most unique pair. I think it´s the coolest pants I´ve ever bought – and the quality is superb. Acne jeans are perfect in the shape and lenght for my long legs. I´ll surely buy more jeans from Acne in the future!

Jeg elsker "mønsteret" på buksa: Blandingen av svarte og grå felter. /I love the "pattern": The mix of grey and black spots.