https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Bianco bargainJeg fikk fire Bianco-sko til prisen av to på lørdag på den elleville shoppingrunden med Jeanette. Jeg er veldig fornøyd med disse parene - spesielt fordi svart og metallic brun er farger som aldri går av moten. Fra før har jeg nå så mange fargerike pumps og sandaler, så det var på tide med noen skikkelige klassikere.

Jeg kjøpte de samme sandalene i to forskjellige farger - så har jeg ett par ekstra på lur når jeg har slitt ut de første. Får nok brukt dem en del på hytta i sommer! Jeg er også stor fan av kilehælssandaler med åpen tå, så jeg ble veldig glad for å finne et slikt par på salg.
I got four Bianco shoes for the price of two on Saturday on my shopping escapade with Jeanette. I´m very pleased with these shoes - especially because black and metallic brown are colors that are always fashionable. I have many colorful pumps and sandals, so it was about time I had some true classics.

I bought the same sandals in two different colors - so I have one pair for backup when I wear out the first ones. I´ll surely use them at my family cottage this summer! I´m also a great fan of wedge heels with open toe - so I was very happy to find a pair on sale.


Tykke kilehælssandaler med åpen tå. /Chunky wedge heels with open toe.

Skolissene gir kilehælssandalene et tøffere preg. /The shoelaces give a tougher character to the wedges.

Jeg elsker skinnende steiner! / I love sparkling stones!