https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Spring shoes

Sandaler fra Din sko./ Sandals from Din sko.

Jeg var en tur i byen i dag for å kjøpe en bursdagsgave, og kom på at jeg ikke har noen sandaler! Nå har sommervarmen kommet for fullt, og det er alt for varmt å gå rundt i de svarte ankelstøvlettene mine i skinn. Det er på tide å lufte tærne! Jeg ble umiddelbart betatt av de turkise sandalene på Din sko - de er mildt sagt oppsiktsvekkende! Jeg elsker fargen turkis, og de er samtidig utrolig gode å gå i. En perfekt kombinasjon!

Jeg fant også et par kilehælssandaler i olastoff på Bianco. De er også gode for føttene - høyden er også akkurat passe for meg som allerede er 1.80 cm høy fra før. De kommer til å passe til ALT. Gjett om jeg kommer til å bruke dem mye fremover....
I was downtown to buy a birthday present today, and I remembered I don´t have sandals! The summer heat has arrived, and it´s too hot to walk around in my black leather ankle boots. It´s time to let the toes come out in the open! I was immediately breathtaken by these turquoise sandals at Din sko - they´re mildly startling! I love the color turquoise. They´re good to walk in at the same time. A perfect combination!

I also found wedge sandals in denim at Bianco. They´re good for the feet too. The height is just right for me, because I´m 1.80 cm from before! They will look good with everything! Guess I´ll use them much....


Kilehælssandaler fra Bianco./ Wedge heels from Bianco.
Jeg liker fargekombinasjonen turkis og brunt! / I like the color combination turquoise and brown!