https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Bikini time!

Bikinitopp fra H&M og underdel fra Topshop. /Bikini top from H&M and bikini briefs from Topshop.

Jeg elsker sol, sjø og sommer! Påsken 2011 har vært den beste noensinne når det gjelder antall timer med sol og varme. Det er juni-temperaturer nå! Da jeg var i byen i går, kjøpte jeg meg tre nye bikinitopper. To mønstrete med spenner fra H&M, og en i rosa fra Accessorize. Jeg liker å kombinere med ulike underdeler, og mikse forskjellige mønstre og farger.

Det er mye mønster, blomster og sterke farger på bikiniene hos designerne i sommer. Noen av mine er fargesprakende, mens andre er i pastellfarger. Jeg er forsiktig med å sole meg for lenge om gangen nå. Jeg skal bruke faktor 30 gjennom nesten hele sommeren. 

Ha en fortsatt god påske!

Jeg synes denne safari-inspirerte bikinitoppen er kjempestilig! Jeg liker spennen. Utrolig nok kostet den bare 49 kroner på H&M! Derfor måtte jeg ha den samme i rosa og hvit også.../ I think this safari inspired bikini top is super cool! I like the buckle. It costed only 49 NOK at H&M! I therefore had to buy the same in pink and white...

I love sun, sea and summer! The Easter of 2011 has turned out to be the best ever when it comes to sun and high temperature. It´s like June outside now! When I was downtown yesterday, I bought three new bikini tops. Two patterned with a buckle from H&M, and one in pink from Accessorize. I like to combine them with different bikini briefs - to mix different patterns and colors.

There´s a lot of patterns, flowers and bright colors on the bikinis with the designers this summer. Some of mine are colorful, whilst others are in pastels. I´m careful to stay in the sun for too long now, and I´ll use factor 30 almost through the whole summer. 

Have a nice Easter!

Bikinitopp fra H&M./ Bikini top from H&M.
Dette er fortsatt favorittbikinien min! Fra Matthew Williamson for H&M. / This is still my favourite bikini! From Matthew Williamson for H&M.
Jeg elsker dette mønsteret!/ I love this pattern!
Bikinitopp fra H&M. / Bikini top from H&M.
Bikinitopp fra H&M og bikinitruse fra Accessorize. /Bikini top from H&M and bikini briefs from Accessorize.
Jeg liker disse detaljene: Spennen på trusa og på overdelen. / I like these details: The buckle on the briefs and the top.
Bikinitopp fra Accessorize med knyting i midten. /Bikini top from Accessorize with a tie in the middle.
Den rosa bikinitoppen passer også godt sammen med den lysegrønne bikinitrusa fra Bik Bok./ The pink bikini top goes well with the light green briefs from Bik Bok.
Den rosa og hvite toppen fra H&M passer også godt til underdelen fra Topshop. /The pink and white bikini top from H&M is also a nice fit with the purple briefs from Topshop.