https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Handbags make me happy

Klassiker! Denne er høyt elsket av sin eier. Veske fra Topshop./A classic! This is most cherished by its owner. Purse from Topshop.


Det er så utrolig mange ting som gjør meg glad. Samboeren, familie, venner og katta vår. Våren og sommeren. Delfiner. Å stikke nesa mi inn i pelsen på katta er terapi mot det meste. Jeg blir lykkelig av at andre blir glade og når noe positivt skjer med dem. Jeg blir lykkelig av lukte på syriner! Å lytte til natten på hytta, bølgebrus - det er så enormt mye som gjør meg glad!
Når det gjelder moteinteresserte, har mange en fetisj. Det har jeg også. Min er vesker og clutcher. Jeg får aldri nok! Og hvis jeg er litt trist, eller i febertåke som i dag, tar jeg bare fram noen vesker og tenker hva slags plagg jeg kan bruke dem til. Egentlig burde jeg fått egne glassmontere til å putte de fineste i. Så ja, vesker gjør meg glad!Nok en klassiker. Denne skinnveska fra Mango har jeg brukt utrolig mange ganger, men den holder seg like fin. /Another classic! This leather handbag from Mango I´ve used so many times, but it holds just fine.There´s so many things that makes me happy. My boyfriend, family, friends and our cat. The spring and summer. Dolphins. To stick my nose in the fantastic fur of my cat is a good theraphy method, actually. I´m happy when other people are happy or something amazing happens to them. I get happy smelling the lilacs! To listen to the night at the summer cabin, waves - there´s really dozens of things that make me happy.

Regarding fashion interested people, most of them have a fetish. I have too. Mine is handbags and clutches. I can´t never get enough! And if I´m a little bit sad, or feverish like I am today, I just bring out some purses and think about what i can wear them with. I should really have som glass mounts to put some of the most beautiful in. So yes, handbags make me happy!
Vintageveske fra Fretex. Den er så søt og snerten!/Vintage purse from Fretex. It´s so cute and snazzy!Jeg elsker veskelenker./ I love case links.


Jeg kjøpte denne Louis Vuitton-vesken på bruktmarked. Den er så fin!/I bought this Louis Vuitton handbag at a flea market. It´s so nice!

Nok en favoritt fra Topshop./Another favourite from Topshop.