https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Bold and blue at Costume Awards 2017


Jeg var den eneste av 600 gjester som hadde på meg denne blåfargen under Costume Awards 2017! Det er jeg ganske så sikker på. Kjolen er så utrolig gammel! Den er selvsagt vintage, men jeg klarer ikke å huske hvor jeg kjøpte den. Mulig den er et kupp fra Fretex eller loppemarked. Jeg stylet den enkelt med veske og sko fra Zara. Olympus PEN-fotoriggen med cover-bakgrunn var jo en kjempegod idé! Flinke Tor Gunnar Berland sørget også for å forevige mine blå timer foran presseveggen også...

Jeg tør nesten aldri gå med denne blåfargen. Den skremmer meg nesten litt. Kjolen skrek til meg i garderoben torsdag 26. januar rett før prisutdelingen i Gamle Logen, siden det var så lenge siden den har blitt brukt. Jeg endrer ALLTID antrekk i siste liten. Det virker som jeg forandrer meg i kroppen for hver dag, frem og tilbake, frem og tilbake i størrelser. Merkelige greier... Fordelen er at jeg har mange klesskap og vilt stort utvalg, så jeg finner til syvende og sist noe som passer. 70 % av mine klær er vintage seller secondhand...

Så spørsmålet er: Er blått HOT eller NOT? Hva synes du?


© Fashion in Oslo 2017 

Photo: Tor Gunnar Berland

I was the only one of 600 guests that wore this shade of blue during Costume Awards 2017! I'm quite sure of it. The dress is so old! It's vintage, of course, but I can't remember when or where I bought it. Possibly a bargain from The Salvation Army or a flea market. I styled it with a handbag and shoes from Zara. The Olympys PEN photo set with a cover look was a great idea! Skilled Tor Gunnar Berland documented my blue hours at the blue 'red carpet' too...
 
I almost never wear this shade of blue. It scares me a bit. It was screaming to me from inside my wardrobe on Thursday 26th of January right before the award show in Gamle Logen in Oslo, since it was so long since I used the dress last time. I ALWAYS change my outfit at the last minute. It seems like my body changes all the time, back and forth, back and forth in sizes. Weird... My advantage, on the other hand, is that I have many several wardrobes and a wide selection, so I always find something that works. 70 % of my clothes are vintage or secondhand.

So the question is: Is blue HOT or NOT? What do you think?


© Fashion in Oslo 2017 
 
Foto: Tor Gunnar Berland

#OlympusATcostumeawards
#OlympusPEN
#CostumeAwards