https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Venize sundaze by CHANGE

CHANGE Lingerie Venize bikini

Nå er det like før man kan hoppe til sjøs med en stor sol på blå himmel. ENDELIG! Jeg har som vane å kjøpe minst én ny bikini hvert år. Jeg bader så mye om sommeren og på ferier at jeg godt kunne ha kjøpt flere. Da jeg kom over denne svarte bikinien med gulldekor fra CHANGE Lingerie, falt jeg pladask! Modellen heter Venezia - og det må jo være et tegn! Det er min største favorittby i verden.

Til sommeren skal jeg dit med mannen min igjen. Husk å svippe innom Lido di Venezia, italienernes ferieøy som ligger fem minutter unna Venezia med båt. Den har en ca. 18 kilometer lang sandstrand... Langgrunt med sand! En herlig perle. Det er nesten så jeg må kjøpe med meg den aprikosfargede CHANGE Lingerie-bikinien også (se nederst)...

Bilder: Private + CHANGE Lingerie
© Fashion in Oslo 2016

Lido di Venezia beach

Now it's just before we can jump to the sea while the sun shines on a blue sky. FINALLY! I have a habit of buying at least one new bikini each year. I bathe so much in the summer and during vacations that I could easily have bought several. When I saw this bikini with golden details from CHANGE Lingerie, I fell in love! The model is names Venize, and that must be a sign... It's my favorite town in the whole world.

In the summer, I'm going there again with my husband. Remeber to stop by Lido di Venezia, the Italians' resort just five minutes from Venize with boat. It has a approx. 18 kilometer long beach... Shallow ground with sand! A lovely pearl. It's almost so I have to buy the apricot CHANGE Lingerie bikini as well (see photos at the bottom)...

Photos: Private + CHANGE Lingerie
© Fashion in Oslo 2016 
Happy me on my honeymoonDoge's PalaceTake a spin at St. Mark's Square!

CHANGE Lingerie Swim Classic bikini