https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

A cinderella shoe story


Jeg føler meg som Askepott som har mistet skoen sin. I mitt tilfelle kan jeg faktisk ikke bruke ett eneste par av skoene jeg har i størrelse 41. Jeg har nemlig blitt bigfoot og har gått opp til størrelse 42. På varme dager hovner jeg opp i beina og blir til størrelse 43. Jeg har gått meg til store gnagsår på jakt i alle skobutikkene i Oslo sentrum etter noe som stilmessig ser overkommelig ut. Vel, de aller fleste butikkene har ikke størrelse 42, og de som har sko i den størrelsen er styggere enn svigemors støvkost. Etter å ha gitt opp fysiske butikker, startet jeg jakten på nettet. Jeg ble helt i ekstase da jeg så www.laredoute.no hadde sko i både 42 og 43 - som attpåtil så nydelige ut! Flere av skoene er også i 100 % skinn. Jeg bestilte min første pakke i vinter med støvletter. Nå bestilte jeg sommersko fra La Redoute, siden jeg skal til København, Venezia, hytta og Amsterdam de neste månedene. Askepotts nye firkløver skal ut på eventyr!


Fransk eleganse - også for bigfoot-jenter! / French elegance - also for bigfoot girls!

I feel like Cinderella who has lost her shoe. In my case, I can't wear a single pair of my shoes in 41. I've become a bigfoot and is now size 42. On days with warm weather, I swell and become size 43. I've walked around in large blisters downtown in Oslo looking for something OK for my feet. First of all, most stores don't have shoes in size 42, and stores who have some shoes in that size look uglier than your mother-in-law's duster. After giving up on physical stores, I started hunting online. My heart went straight to the top of the roof when I found shoes in both size 42 and 43 at www.laredoute.no - looking beautiful as well! Several of the shoes are also in 100 % leather. I ordered my first package this winter with boots. Now, I ordered summer shoes from La Redoute since I'm going to Copenhagen, Venize, our family cottage and Amsterdam the next months. Cinderella's new leaf clover is prepared for new adventures!