https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Selling my treasures at Trendsales

Jeg selger mine designerskatter på Trendsales.no!

Det er ny sesong, og jeg rydder skapet igjen. Jeg har gravd frem noen designerskatter som har ligget ubrukt med merkelappen på - eller som jeg har funnet på markeder eller i vintagebutikker. De er nå lagt ut for salg på Trendsales.no, og du kan sikre deg en bit fra skapet mitt!


Trendsales.no er Skandinavis største nettbutikk for salg, bytte og kjøp av vintage og secondhand. Jeg selger blant annet en unik kåpe fra Christian Dior med hundetannsmønster, en Burberry-frakk og en Gucci-veske. Se alt jeg selger i øverste bilde. NB: Gi bud på Christian Dior-kåpen. Her er link til tingene jeg selger:
 
 
Christian Dior vintagekåpe - bud ønskes!

It's a new season, and I'm cleaning my closet again. I've picked out designer treasures that has been lying unused or with the tag still on - or that I've found on flea markets or vintage stores. I've put them out for sale on Trendsales.no - Scandinavia's largest online store for sale, swap and buying of vintage and seconhand. See what I sell here: