https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Chic & cool with Olsen for Bik Bok


Trendikonene og designerduoen Mary-Kate og Ashley Olsen er aktuelle med sin andre kolleksjon for Bik Bok. Den lanseres torsdag 24. oktober. Kvelden før arrangerte Costume preshopping i Bik Boks flaggskipbutikk i Karl Johan i Oslo i samarbeid med This Is PR. Kolleksjonen har fokus på nøkkelplagg til fest, men Olsen-søstrene har også laget hverdagsklær som bukser, gensere og ytterjakker. Skinnskjørtene i rødt og svart er rocka og oser av femme fatale. Artist Bertine Zerlitz ankom festen i de populære skinnbuksene fra kolleksjonen.

- Hva slags forhold har du til Olsen-tvillingene?

- Jeg har fulgt dem siden de var baby. Jeg synes det er morsomt at de har mystikk rundt seg. De sitter jo der med dine selsomme uttrykk. 

- Jeg liker skinnbuksene jeg har på meg veldig godt. De er lange og har litt layer nederst. Jeg er egentlig ikke noen skinnbuksetype, så det var moro å finne et par jeg likte, strålte den trendy sangeren.

Tekst og foto: Hanne Erøy.


The trend icons and designer duo Mary-Kate and Ashley Olsen has launched their second collection in collaboration with Bik Bok. It's launched on Thursday 24th October. The night before, Costume and This Is PR hosted a pre-shopping i the Bik Bok flagship store in Oslo. The collection focuses on key party items, but the Olsen sisters have also made everyday clothes like pants, sweaters and coats. The leather skirts in red and black are extra cool in a femme fatale way.

Text and photos: Hanne Erøy.

Bertine Zetlitz elsker skinnbuksene fra Mary-Kate Olsen og Ashley Olsen for Bik Bok-kolleksjonen.

Smykke fra Maria Black

Blogger Barbro Andersen

Vanessa Rudjord, sjefredaktør i Costume.

Legg merke til den kule veska fra norske Cala & Jade.

Blogger Donna Louise

Designer Fam Irvoll