https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

H&M Autumn Collection: Comfort and quality

Moteblogger Ingrid Holm i den populære ull-lua fra H&M Autumn Collection 2013

Det må nesten kunne kalles shoppinggalskap når knehøye skinnstøvletter med hæl blir revet bort på sekunder på pre-shopping på H&M - i samarbeid med Costume. En rekke kvinner gikk mann av huse for å sikre seg plagg og tilbehør fra kvalitetskolleksjonen Autumn Collection 2013 i H&M-gården på Majorstua onsdag 4. september. TV-programleder og designer Jenny Skavlan hadde fullt fokus på å kapre plagg før de forsvant, og sa "vent litt, jeg må bare hente den først" før hun stilte seg opp for å bli fotografert. På armen hang en rekke basisplagg og en jakke.

- Det er så varmt her at jeg ikke vet om jeg orker å prøve klærne, sa hun spøkefullt. En smekkfull etasje full av damer som løper mellom klesstativene gir naturligvis svært høy temperatur, både psykisk og fysisk.

Høstkolleksjonen består av kvalitetsplagg i ull, skinn, chiffon og bomull. Basisplagg og trendplagg fullbyrder enhver høst-og vintergarderobe. Jakkene og kåpene er spesielt slitesterke og fine i snittet - og det er verdt å investere i en slik. Kjoler, skjørt, gensere, topper, vester og smykker har alle eksklusive detaljer. Til og med veskene er i skinn, som gir de et vakkert ytre og mye lengre levetid. Kolleksjonen er en miks av elegante og rocka plagg. Den røffe skinnbuksen og beige, "lodne" kåpen med svarte kanter er sikre investeringer! 

Tekst og foto: Hanne Erøy.


Short summary in English:

Women went crazy at the new H&M Autumn Collection 2013 pre-shopping at Majorstuen in Oslo on Wednesday 4th of September. The launch was hosted in collaboration with the fashion magazine Costume, and the trendy pieces were highly desired that evening. TV presenter and designer Jenny Skavlan were among the ones running for accessories, trend pieces and basic items. Leather, cotton, chiffon, wool and exclusive details make the H&M Autumn Collection 2013 a unique, classic, edgy and trendy collection with something for each taste.

Text and photos: Hanne Erøy.

Jenny Skavlan jaktet plagg i høyt tempoBlogger Vilde Bjørnødegård (ladyvilde.com) i nydelig kåpe i en av høstens store trendfarger - brent rød.Denne ble dessverre for kort i ermene for meg...
Cathrine kler den svarte lua!

 


Jeg gikk for denne klassiske svarte ulljakken med fint business-snitt. 80 prosent ull gir varme!

Capen er fantastisk, men den blir nok litt for kald i vinter for meg.