https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

It's all in the colors: OFW opening August 2013

Camilla Abry og Moods of Norway-designer Peder Børresen

Gjestene strålte i sterke sommerfarger og lekkert tilbehør under åpningen av det tjuende Oslo Fashion Week mandag 12. august. En rekke mennesker minglet utenfor og inne i Posthallen. Kulturminister Hadia Tajik mener mange i motebransjen har tatt noen riktige skritt, men at mote-Norge trenger et sterkt fagmiljø for å utvikle seg videre og ha få felles springbrett:

- Det finnes noen politiske virkemidler som er tilgjengelige for klesdesignere. Vi har fått til et samarbeid mellom Innovasjon Norge og Norsk kulturråd, som det er satt av 15 millioner kroner til. På den måten kan gründere og entreprenører i den bransjen henvende seg og få tilgang til mentorer, nettverk og kompetanseutvikling. Da kan de få på plass noen av de verktøyene de kanskje trenger for å etablere seg i bransjen, som det absolutt er et mål at flere får til, sier hun til Fashion in Oslo.

Sjefredaktør i Se og Hør, Ellen Arnstad

Short summary in English:

The guests beamed in bright colors and expensive accessories under the opening of the 20th Oslo Fashion Week on Monday 12th of August. Many fashionable people mingled outside and inside Posthallen in Oslo. The minister of culture, Hadia Tajik said that many in the Norwegian fashion industry  have made good choices, but that we need a strong environment of knowledge to evolve.
 
Kulturminister Hadia Tajik

 
Vinneren av Norske Talenter (t.v) - Stine Hole Ulla - i norsk design med skaperen ved sin side


Anne Berit Valla & Moods of Norway-designer Simen Staalnacke


Victoria Marie Stang Treschow og moren Mille-Marie Treschow 

 
Kunstner Unni Askeland og kostymedesigner Kjell Nordström


Blogger Nathalie Helgerud


Sjefredaktør for STYLEmag, Celine Aagaard

 
Sjefredaktør for ELLE, Signy Fardal


Artist Marian Aas Hansen

 
Anbjørg Sætre Håtun & Jono El Grande 


Artist Venke Knutson


Designer Tina Steffenakk Hermansen og modell i design fra TSH


Ronnie Ottem Fjære & Eirik Vogsted Fjære