https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Beauté Pacifique launch with Helena Christensen


Det danske hudpleiemerket Beauté Pacifique hadde verdenslansering av nytt produkt på Palmen ved Grand Hotel i Oslo tirsdag 27. august. Supermodell og designer Helena Christensen er goodwill-ambassadør for Danmarks største hudpleiemerke, og hun strålte med sin vakre hud og elegante klesstil på eventet. Produktene er basert på A-vitaminer og er tilrettelagt gjennom medisinsk forskning, og merket har allerede fått internasjonal oppmerksomhet for de gode effektene. Verdensnyheten "Serum Paradoxe" ble introdusert - et serum som baserer seg på chilensk vindrueekstrakt (GSPE) fra Andesfjellene. Hudpleiemiddelet trekker seg dypt inn i huden, utfyller ujevnheter og porer og beskytter mot UV-stråling.

- Jeg bruker Serum Paradoxe hver dag, og jeg kan virkelig se hvordan produktet gir en superjevn og  veldig fin hudoverflate. Jeg er imponert over den medisinske effekten som produktet også har med seg, sa goodwill-ambassadør og skjønnhetsikonet Helena Christensen på lanseringen.

Reparerer og forebygger
Christensen ble selv introdusert for Beauté Pacifique gjennom en venninne, og hun fortalte for publikum på Palmen at hudpleieserien har forandret huden hennes radikalt. Til og med foreldrene og farmoren hennes bruker produktene!

- For meg er det en kjempefordel å få adgang til det aller nyeste og aller mest avanserte på markedet. Til nå har det vært både interessant og lærerikt og få være med allerede i utviklingsfasen. Å være helt i forkant er noe av det aller viktigste for meg. Det er fantastisk å kunne lære noe nytt hele tiden, spesielt innenfor denne bransjen. 

Beauté Pacifiques intensive bodylotion øker hudens fuktnivå med 65 prosent. Verdensnyheten Serum Paradoxe har en unik kollagenteknologi som forebygger, reparerer og glatter ut huden.

Hudpleieseriens produkter rekonstruerer kollagenstrukturen i hudens bindevev og forlenger cellens livssyklus. Den forebyggende effekten er stor. Kremene reparerer solskadet hud og har en merkbar effekt på uren hud. Gründer Flemming K. Christensen og hans kone har gått fra å være et lite familiefirma til å bli et verdensomspennende hudpleiemerke i 15 land. Han fortalte i sin presentasjon at de vil bidra til at hudpleie blir mer og mer likt medisin. Han kom også med et løfte om at brukerne vil holde seg yngre mye lenger.

Beauté Pacifique sponser idretten
Larvik-håndballjentene Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Linn Jørum Sulland og Karoline Dyhre Breivang tok også turen til Palmen for å møte Helena Christensen og lære mer om produktene. I forkant har de fått skannet huden med apparat fra Beauté Pacifique og fått tilrettelagt behandling etter hudtype. De har brukt produktene over ferien, og skal på ny skanning om ikke lenge.

- Jeg synes produktene har virket positivt så langt for min del. Jeg fikk snikprøve det nye produktet, og det føltes veldig bra. Det blir spennende å bruke serumet fremover, sier Karoline Dyhre Breivang til Fashion in Oslo.

- Hvor viktig er skjønnhet for dere? Tenker dere noe på det der ute på banen?

- Nei, på trening tenker jeg ikke på det, men på kamp - som Linn sa tidligere - så har vi lyst til å se ut som om vi har stått opp. Actionbilder er fæle nok som de er, så da kan det være greit å se litt okei ut, fortsetter Breivang.

- Hvordan syntes dere det var å se Helena Christensen her i egen person?

- Jeg har jo tenkt på henne som en av de peneste damene jeg vet om! Det var kult å se henne. Hun er en utrolig flott dame, avslutter Linn Jørum Sulland.

Vil du lære mer om produktene, gå inn på Beauté Pacifique.no eller besøk "Dagens Store Høydepunkt" i Grenseveien 90 i Oslo den 17. september for hudkartlegging og skanning. Oversikt over skanningdager ellers i Norge finner du her: beaute-pacifique.no/skanningdager

Tekst og foto: Hanne Erøy.

En stor takk rettes til Mildh Press og Ronnie Ottem Fjære.

Larvik Håndballklubb sponses av Beauté Pacifique. Fra venstre: Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Linn Jørum Sulland og Karoline Dyhre Breivang.

Foto: Morten Bakke
 
Beauté Pacifique-gründer Flemming K. Christensen

Flemming, hans kone og Helena


Helena Christensen har ett av verdens aller vakreste ansikter og en solid modellkarriere på CV-en. I tillegg er hun sterkt engasjert i brystkreftsaken og designer undertøy for Triumph.

Sanger Anine Stang


SO-B designer Børre Olsen med datteren Sadie.

 
Meg og Helena

Ingeborg Heldal og Fred Hamelten

Per Sundnes (t.v) og John André Hanøy

Helena med Silvany Bricen - skjønnhetsjournalist i magasinet Stella

Helena med bloggeren Rock´n´roll ballerina