https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Match Made in Heaven: A statement collaboration


Luxury for the people - that's the message from the two Norwegian designers Børre Olsen and Kathrine Nørgård. Tuesday 29th of January, they displayed a sensational mix at the catwalk at Stratos in Oslo.
Here's a snippet from my article for Oslo Fashion Week - in Norwegian:

De to norske designerne skaper en unik look som oser av eleganse og selvsikkerhet. Samarbeidet har fått navnet «Match Made in Heaven» – og kombinasjonen er nettopp slik. Feminine og glamorøse aften- og cocktailkjoler omfavner silhuetten, mens «SO-B»-smykkene gir kvinnen et kick av selvtillit og sensualitet. Materialene er i edle stener og metall, både i kombinasjonen sølv, gull og grått – i tillegg til sterke farger som turkis og rosa. SO-Bs signaturelement, hodeskallene, rocker opp de florlette materialene av chiffon og silke, med og uten paljetter, i fargene gull, lilla, kremhvitt, svart og leopard.

– Det jeg har laget for Glitter, er en kommersiell kolleksjon som alle kan kjøpe. Jeg hadde derfor lyst til å inngå et samarbeid med en norsk kjoledesigner av høy klasse, og da ble det Kathrine.

Børre Olsen & Kathrine Nørgård.

Rocka eleganse

– Hva gjør Kathrine unik?

– Personligheten hennes, for det første, og designet hennes. Jeg synes det er kjempelekkert – det er Hollywood. Det passer veldig bra til de litt overeksponerte smykkene mine, sier Børre.

– Børre har det røffe og tøffe, som allikvel er sofistikert, kult og edgy. Det passer veldig godt med de rene linjene på kjolene mine. Smykkene setter prikken over i-en, roser Kathrine.

– Mine smykker blir litt penere, skyter Børre inn.

– Mine kjoler blir litt tøffere, repliserer Kathrine.

Les hele saken her: Nørgård og SO-B: Match Made in Heaven


Photo: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures.

Photo: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures.

Photo: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures.

Photo: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures.

Photo: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures.
Gjester / guests:


Kari Jaquesson

Performance-kunstnere møtte alle gjestene før de kom inn! Godt skuespill!


Børre & Jim

Designer Rudy Wolff
Andreas Tangberg fra Polhem PR og Aylar Lie (midten).


All photos: Hanne Erøy.