https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Holy Hermès


It was a Saturday in September. My friend Cathrine and I were vintage hunting at flea school markets in Oslo. It became a day I´ll never forget! At the end of the day at Abildsø School, I found a genuine Hermès costume - with a blazer and matching skirt - in perfect shape. The lining is amazing - with the logo printed at red silk. The suit is in 100 percent wool - perfect for fall and winter. I´ll get it assessed at Blomqvist in Oslo.

Cathrine and I could hardly speak after I found it. I paid so little, but it´s worth so much. I feel compelled to sell or auction it - because this is a real collector´s item. It´s so rare to find vintage Hèrmes.

Holy Hèrmes - what a high rush!

Hellige Hermès

De var en lørdag i september. Min venn Cathrine og jeg gikk på skattejakt på loppemarkeder i Oslo. Det ble en dag jeg aldri vil glemme! Mot slutten av dagen, på Abildsø skole, fant jeg en ekte Hermès-drakt! Blazeren og skjørtet er i perfekt stand. Foringen innvendig er utrolig - logoen er printet på rød silke. Dressen er i 100 prosent ull, perfekt for høst og vinter. Jeg skal få den vurdert på Blomqvist i Oslo.

Cathrine og jeg klarte knapt å snakke med hverandre etter at jeg fant den. Jeg betalte så lite, og den er verdt så utrolig mye mer. Jeg føler meg overbevist om at jeg må selge eller auksjonere den, siden den virkelig er et samlerobjekt! Det er så sjelden man finner vintage Hèrmes.
Men èn ting er sikkert: Hellige Hèrmes - for et høyt rush vi fikk!