https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

I´m moving my blog!Besøk den nye motesiden min:/ Visit my new fashion website:

Jeg har en overraskelse til dere alle! Jeg flytter bloggen til ny adresse, og jeg skifter navn! Jeg kommer til å skrive om det samme som før, men med enda mer fokus på mote i Oslo og Norge skrevet som ordentlige artikler. Jeg kommer til å skrive på engelsk for å spre budskapet om norske designere til så mange som mulig nasjonalt og internasjonalt. I tillegg vil jeg skrive om internasjonale moteshow og trender.

Den nye siden heter FASHION IN OSLO, og jeg bruker Tumblr som verktøy. Jeg har også installert Facebook-kommentarfelt under hvert innlegg, som gjøre det lett for deg å skrive hva du synes!

Facebook-siden vil være den samme. Jeg håper du vil bli med meg til den nye nettsiden!

Facebook-kommentarfelt gjør det enkelt for deg å kommentere! /The Facebook comment field makes it easy for you to comment!

I have a surprise for you all! I move my blog to a new web adress, and I change the name! I will write about the same as before, but with more focus on fashion in Oslo and Norway written as decent articles. I will write in English to spread the message about Norwegian designers to as many as possible nationally and internationally. I will also write about international fashion shows and trends.

The new website is already launched and is named FASHION IN OSLO! I use Tumblr for the site. I´ve also installed a Facebook comment field under each post, that will make it easy for you to write what you think!

The Facebook page will be the same. I hope you´ll join me at my new fashion website!