https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Dancing, yeah!


Lørdag 14. april 2012 ble en dag jeg aldri glemme! Da hadde vi utdrikningslag for vår bestevenninne siden barneskolen, Marie! Først får dere se antrekket mitt, flere bilder fra festen kommer om ikke lenge. Jeg tok på meg en pastellilla kjole jeg nylig kjøpte på bruktbutikken UFF Jernbanetorget. Jeg elsker den! Den kostet 175 kroner, men den er så god som ny. Plissé er en trend nå, og jeg synes den er så fin når man svinger seg i den. Perfekt på dansegulvet! Jeg brukte den sammen med det nye og fargerike midjebeltet i skinn fra Nina Jarebrink og smykker med lilla steiner fra Bolivia. Jeg brukte de blå pumpsene fra Skopunkten igjen, siden de er så gode å gå i!


Saturday the 14th of April 2012 became a day I´ll never forget! We had a bachelorette party for our bestfriend since elementary school, Marie! First, you´ll see my outfit - the rest of the photos will come soon. I wore a dress in purple pastel, that I recently bought at the flea store UFF Jernbanetorget. I love it! It costed 23 Euros, but it´s as good as new. Pleated fabric is very popular now, and I think it´s so lovely when I turn around in it. Perfect on the dance floor! I wore it together with my new and colorful leather waist belt from Nina Jarebrink and jewelry with purple stones from Bolivia. I wore the blue pumps from Skopunkten again, since they´re so good to walk in!

Vintagekjole fra UFF Jernbanetorget, skinnbelte fra Nina Jarebrink, smykker fra Bolivia og pumps fra Skopunkten. /Vintage dress from UFF Jernbanetorget, leather waist belt from Nina Jarebrink, jewelry from Bolivia and pumps from Skopunkten.

Jeg er veldig glad i disse lilla smykkene i sølv. /I´m very fond of these purple jewels in silver.


En av mine største garderobefavoritter: Midjebelte i skinn i lilla, blått og grønt fra Nina Jarebrink. /One of my biggest wardrobe favourites: Waist leather belt in purple, blue and green from Nina Jarebrink.

Med skinnjakke fra Voice of Europe. /With leather jacket from Voice of Europe.


Alle bilder: /All photos: Tine Kristoffersen.