https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Secondhand bargains from Fretex

Dior-belte. /Dior belt.

Jeg elsker vintage og seconhand! Jeg svever nesten opp fra bakken når jeg finner gamle designerplagg. På kundekvelden på Fretex Unika hadde jeg veldig flaks og fant en Mulberry-veske bare noen minutter etter at jeg kom inn i butikken. Etterpå kom Cathrine med et Burberry-skjørt til meg som ikke passet henne, og jeg tok det på meg i prøverommet. Det satt som et skudd! Jeg så faktisk det samme skjørtet (i et annet eksemplar) i en vintagebutikk i København i fjor, men det var for dyrt for meg den gang. Nå fikk jeg det endelig - for bare 299 kroner!

Helt mot slutten fant jeg også et Dior-belte som passer i midjen, og et lengre Gucci-belte. Jeg var kanskje litt i tvil om Mulberry-vesken var ekte, men den er utrolig fin i skinnet. Trekket inni og logoen er identisk med andre vesker på nettet som utgir seg for å være autentiske. Vesken er gammel, fra da det het "Mulberry Company". Så hvis noen har mer informasjon om vesken, send meg gjerne en e-mail til hanne_eroey@yahoo.no.

Mulberry-veske. /Mulberry purse.

I love vintage and secondhand! I almost feel I´m floating up from the ground when I find old designer items. On the shopping night at Fretex Unika I was very lucky to find a Mulberry purse just a few minutes after I came into the store. Then Cathrine came with a Burberry skirt to me, that didn´t fit her, and I tried it on in the changing room. It was the totally right size for me. I actually saw the same skirt (another sample) in a vintage store in Copenhagen last year, but it was to expensive for me then. Now, I finally got it - for only 299 NOK!

At the end, I also found a Dior waist belt and a longer Gucci belt. I was in a little doubt if the Mulberry bag was genuine, but it´s in beautiful quality leather. The fabric inside and the logo are identical with other bags online that claim they´re authentical. The purse is old, from the time the brand was named "Mulberry Company". So if anyone has more information on the purse, please send me an e-mail to hanne_eroey@yahoo.no.


Burberry-skjørt. /Burberry skirt.

Spesielt Gucci-belte. /Unique Gucci belt.Mulberry-vesken er i god stand.  Jeg skulle ønske jeg visste hvilket år den ble produsert. /The Mulberry purse is in a good shape. I wish I knew which year it was produced.