https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

My Vixen Blog Awards outfit

Kjole, armbånd og kjede fra Versace for H&M. Clutch og sko fra Friis & Company. /Dress, bracelet and necklace from Versace for H&M. Clutch and shoes from Friis & Company. Photo: Dmitry K Valberg (hipster.no/bergstar/blog).

Jeg har jo helt glemt å legge ut hva jeg hadde på meg på Vixen Blog Awards 2011! Fikk tatt på meg Versace for H&M-kjolen for andre gang. Smykket og armbåndet er fra samme kolleksjon. Skoene og clutchen fra Friis & Company er også ganske nye.

 Dmitry knipset noen bilder av meg i aksjon som journalist og fotograf for min egen blogg og Oslo Fashion Week. Jeg ser ut som et pakkesel hver gang jeg er på jobb. Kamerabag, kamera, goodiebag, jakke og pose til sko. Typisk meg. Klarte i alle fall å legge fra meg alt foran fotoveggen!

Her er saken min for OFWs nettside: Blogger bonanza: Vixen Blog Awards 2011

Jeg ser ut som et pakkesel. /Seriously overloaded with stuff. Photo: Dmitry K Valberg (hipster.no/bergstar/blog).

I totally forgot to post what I wore on Vixen Blog Awards 2011! I took on my Versace for H&M dress for the second time. The necklace and bracelet is from the same collection. The shoes and clutch from Friis & Company are relatively new.

Dmitry took some pictures of me in action as a journalist and photographer for my own blog and Oslo Fashion Week. I look so overloaded every time I´m at work. Camera bag, camera, goodiebag, jacket and bag for the shoes. Typically me. At least, I managed to drop it all off before I posed by the photo wall!

Here´s my story of OFW´s website: Blogger Bonanza: Vixen Blog Awards 2011

Baksiden av kjolen. Her er jeg sammen med den flinke journalisten Thea Johanne Haga fra Starlounge. /The back of the dress. Here I´m together with the skilled journalist Thea Johanne Haga from Starlounge. Photo: Dmitry K Valberg (hipster.no/bergstar/blog).