https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

My Moods of Norway outfit

Jeg hadde på meg en fantastisk kreasjon av Kathrine Nørgård, sko fra Mango, veske fra Glitter, øredobber fra Cecilie Melli, smykke fra Snö of Sweden og ring fra Accessorize. Foto: Dmitry K Valberg (hipster.no/bergstar/blog/). /I wore an amazing dress from Kathrine Nørgård, shoes from Mango, purse from Glitter, earrings from Cecilie Melli, necklace from Snö of Sweden and ring from Accessorize. Photo: Dmitry K Valberg (hipster.no/bergstar/blog/).

Det var litt av en fest i går, og jeg følte meg utrolig komfortabel i en fantastisk paljettkjole fra Kathrine Nørgård. Jeg elsker den! Den passet perfekt til cocktail-settingen til Moods of Norway-showet på Mathallen Vulkan i Oslo, og mange spurte hvor kjolen var fra. Jeg elsker snittet og den gode paljettkvaliteten. De skinner på en sofistikert måte. En skikkelig fin festkjole! Jeg kombinerte med fargene turkisgrønn og sølv.

It was one really good party yesterday, and I felt so comfortable in an amzing sequined dress from Kathrine Nørgård! I adore it! It was perfect for the cocktail setting at the Moods of Norway show at Mathallen Vulkan in Oslo, and many asked where the dress was from. I love the cut and good quality of the sequins. They shine in a sophisticated way. A really lovely party dress! I combined with the colors turquoise and silver.

Photo: Dmitry K Valberg (hipster.no/bergstar/blog/).

Jeg elsker også disse øredobbene fra Cecilie Melli, som jeg fikk i julegave av min vakre kusine. /I also love these earrings from Cecilie Melli, that I got as a present from my beautiful cousin.