https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Helene Westbye sample sale


Jeg prøver å få med meg en del vareprøvesalg, og da jeg fikk en invitasjon på Facebook fra skodesigner Helene Westbye holdte jeg på å sette kaffen i halsen! Skoene hennes er klassiske, elegante og tøffe, med skikkelige lær- og skinnmaterialer. Det meste av det som var på vareprøvesalget var fra denne sesongen og forrige. Jeg hadde store problemer med å bestemme meg, siden så mange av skoene passet! De er lekre, har akkurat passe høyde og er utrolig gode å gå i.


Da jeg prøvde et par mørkeblå, knehøye støvletter med tøff glidelås bak, var det som å pakke inn beina under dyna. Det føltes riktig med én gang! Jeg falt også pladask for de blåsvarte frynseskoene med hæler. Begge ble med meg hjem til en fantastisk bra pris, som ikke skader lommeboken stort denne måneden. Hurra for Helene Westbye og vareprøvesalg!

Skodesigneren har flyttet inn i nytt kontor i Rådhusgata 20 i Oslo sentrum. 

Her kan du se Westbyes skokolleksjon for høsten og vinteren 2012: Walking with elegance.

Mine nye elsklinger. /My new babies.

I´m trying to go to many sample sales, and when I got an invitation on Facebook from shoe designer Helene Westbye - I nearly choked on my coffee! Her shoes are classic, elegant and tough, with quality leather, lambskin and suede leather. Most of the shoes on the sample sale were from the previous and last season. I had problems deciding, since so many of them suited me! They´re gorgeous, have just the right hight and are amazingly good to walk in.

Disse var som skreddersydd til mine føtter. Måtte ha dem. /These were like tailored for my feet. I had to have them.

When I tried a couple of dark blue, knee high boots with a tough zipper at the back, it was like tucking in my feet under the blanket. It felt right at once! I also fell in love with a pair of dark blue high heeled shoes with fringes. Both came home with me for an amazingly good price, that won´t hurt my wallet that much this month. Hurray for Helene Westbye and sample sales!

The shoe designer has moved to her new office in Rådhusgata 20 downtown in Oslo.

See Westbye´s shoe collection for AW 2012: Walking with elegance.

Jeg hadde så lyst på disse også, men måtte begrense meg. /I wanted these as well, but I had to limit myself.

Frynsedetaljer på skoene jeg kjøpte. /Fringe details on the shoes I bought.

Støvlettene jeg kjøpte er helt rå bakfra med glidelåsene. Helene sa det tok et halvt år å utvikle teknikken for en slik glidelås. /The boots I bought are amazing at the back with the zippers. Helene said it took six months to develop the technique for a zipper like this.