https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Outfit by James Lazar Braathen


Costume Awards holdes torsdag 26. januar. På den store kvelden er jeg så heldig å få gå i en todelt kjole og øredobber designet av James Lazar Braathen. Esmod-studenten er finalist i Rosemount/Costume-konkurransen om å sy en vakker kjole, der vinneren får en praksisplass i Filippa K! Jeg krysser fingre og tær for at han vinner!

Jeg er egentlig forkjølet, men biter tenna sammen. Paracet og Rinexin hjelper....

Jeg elsker skjørtet og toppen i silketaft! Sterk rosa er en av mine favorittfarger. /I love the skirt and top in silk taffeta! Bright pink is one of my favourite colors.

Costume Awards is hosted the 26th of January. On the big night, I´m so lucky to wear a two pieced dress and earrings designed by James Lazar Braathen. The Esmod student is a finalist in the Rosemount/Costume contest of designing a dress, where the winner gets an internship at Filippa K. I cross my fingers and toes  - I hope he´ll win!

I actually have a cold, but I´m biting it. Paracet and Rinexin helps...

Ring: Accessorize. Clutch: Dior vintage.

James Lazar Braathen har også laget disse vakre øreringene! /James Lazar Braathen has also made these gorgeous earrings!

Dette er også den nye frisyren min! Jeg klipte meg tidligere denne uka. /This is my new haircut! I went to the hairdresser earlier this week.

Alle bilder: /All photos: Frederick Berthelsen.