https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Making clutches - just for fun


Jeg liker å sy, selv om jeg er skikkelig amatør. Jeg sydde en del topper og skjørt da jeg var mellom 16 og 17 år, men jeg har tok opp hobbyen igjen så smått i fjor. Jeg liker best å sy clutcher, eller små vesker. Noen fikk julegaver og bursdagspresanger i fjor - rett fra symaskinen min. Her er noen av dem.

Jeg sydde en stor veske med "kongelige" detaljer som denne brosjen og det lilla fløyelsbåndet (bildet over) til min mormor. /I made a big purse with "royal" details such as this brooch and the purple velvet ribbon (above) for my grandmother.

I like to sew, even though I´m a real amateur. I made some tops and skirts when I was between 16 and 17 years old, and I revisited the hobby last year. I like best to make clutches, or small purses. Some got Christmas presents and birthday presents last year - from my sewing machine. Here´s some of them.

Denne ørnen symboliserer Alexander den store og hans kongelige banner i filmen med samme navn. Erobreren var sterk som ørnen. Jeg sydde denne clutchen til Navi. /This eagle symbolizes Alexander the Great and his royal banner in the movie with the same name. The conqueror was strong like the eagle. I made this clutch for Navi.

Jeg sydde denne clutchen med stjernedetaljer til kusinen min. /I made this clutch with star details for my cousin.


Jeg lagde denne lille, geometriske mobil- og bankkortvesken til Cathrine. Den minner om et kremmerhus. /I made this little, geometrical cellphone and credit card purse for Cathrine. It reminds me of a cornet.