https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Happy birthday to Fashionista in Oslo!

Photo: Jeanette Jensen.

HURRA! I dag, 31. januar 2012 er det akkurat ETT ÅR siden jeg startet motebloggen Fashionista in Oslo! Jeg har laget et innlegg hver eneste dag, og det har vært et veldig begivenhetsrikt moteår.

Her er mitt aller første blogginnlegg: Garderobefavoritter

Jeg vil takke deg som leser bloggen min! Jeg ønsker bare å formidle min lidenskap for mote, så jeg er så glad for at du tar en tur innom - enten innimellom eller hver dag.

Her er noen moteøyeblikk fra mitt første år som moteblogger!

Et av de første bildene jeg la ut på bloggen. /One of the first photos I took for the blog.

CHEERS! Today, the 31st of January it´s presisely ONE YEAR since I started the fashion blog Fashionista in Oslo! I´ve made a post every day, and it´s been a very eventful fashion year.

Here´s my very first blog post: Wardrobe favourites

I want to thank you for reading my blog! I just wish to express my passion for fashion, so I´m so glad you´re stopping by - either sometimes or every day.

Here´s some fashion moments from my very first year as a fashion blogger!

Fam Irvoll

Jeg ble kjent med en av mine moteidoler i august, Enda Falao! En fantastisk koselig og nydelig dame. /I was acquinted with one of my fashion idols in august, Edna Falao! An amazingly nice and lovely lady.

Jeg har fått tatt masse bilder av Mariann Thomassen (Mariann Rosa) - også en av mine moteidoler. /I´ve taken lots of pictures of Mariann Thomassen (called Mariann Rosa) - also one of my fashion idols.

Jeg fant ut at Leila Hafzis kjoler SVEVER. De er så vilt vakre. /I found out that Leila Hafzi´s dresses are FLOATING. They´re wildly beautiful.

Nina Jarebrink - dronningen av glamour. /Nina Jarebrink - the queen of glamor.

En av mine favorittkjoler fra bruktbutikken UFF. Jeg hadde også krøller den gangen. /One of my favourite dresses from the flea store UFF. I also had curls at that time.

Jeg oppdaget Bo Ekström - en fantastisk svensk smykkedesigner. /I discovered Bo Ekström - an amazing Swedish jewelry designer.

Min favorittvintagebutikk - Judits Second Hand i Hornsgatan 75 i Stockholm. /My favourite vintage store - Judits Second Hand in Hornsgatan 75 in Stockholm.

På Judits fant jeg en ekte og ubrukt Prada-veske til 599 kr. /At Judits, I found a genuine and unused Prada handbag for 599 NOK.

Jeg fant også denne Chanel-vesken på Judits. /I also found this Chanel bag at Judits.

Jeg hoppet i taket da jeg også fant denne på Judits. En Chanel til resten av livet. /I jumped to the roof when I also found this at Judits. A Chanel for the rest of my life.

Denne Dior-vesken kjøpte jeg på Portobello Road i London. /I bought this Dior purse at Portobello Road in London.

Jeg fikk hilse på og snakke med Whitney Port - et av mine moteikoner - fra "The Hills" og "The City" på Moods of Norways VIP-fest på Grand Hotel under Oslo Fashion Week i februar. /I got to meet and talk with Whitney Port - one of my fashion icons - from the "The Hills" and "The City" at Moods of Norway´s VIP party at Grand Hotel under Oslo Fashion Week in February.

Jeg elsker pumpsene fra Bik Bok-kolleksjonen til Whitney Port. / I love the pumps from Whitney Port´s Bik Bok collection.

Jeg fikk møte henne igjen på kolleksjonslanseringen! / I got to meet her again at the collection launch!

Jeg fikk bli bedre kjent med de fantastiske Moods of Norway-gutta. /I got to know the amazing Moods of Norway designers.

Costumes 5-årsfest i mai. Nydelige makroner og antrekk! /Costume´s 5 year party in May. Lovely maccarones and outfits!

Flott kledde kvinner fra venstre: Vibeke Klemetsen, Vanessa Rudjord og Camilla Pihl. /Beautifully dressed women from the left: Vibeke Klemetsen, Vanessa Rudjord and Camilla Pihl.

Jeg fikk tilbrakt solfylte dager på stranden i sommerantrekk på hytta i Skjeberg. /I got to spend some sunny days at the beach in summer outfits near our cottage in Skjeberg.

Jeg har solgt klær på bruktmarkeder - flere ganger. /I´ve sold my clothes at flea markets - several times.

Jeg kjøpte denne nydelige Leila Hafzi-kjolen til gi-bort-pris på salg. /I bought this lovely Leila Hafzi dress for a bargain price on sale.

Mange vakre kjoler under Esmods diplomvisning i juni. Denne nydelige kjolen er designet av Kirsti Villemo Gjestvang. /Many beautiful dresses under Esmod´s graduate show in June. This lovely dress is designed by Kirsti Villemo Gjestvang.

Jeanette Jensen er en veldig god venninne og fotograf. Her fra en fotoshoot på Operataket en varm sommerdag. /Jeanette Jensen is a very good friend and photographer. Here from a photoshoot at the Opera roof on a hot summer day.


En herlig augustdag i Rodeløkka Kolonihager med Jeanette bak kameraet. /A lovely August day in Rodeløkka with Jeanette behind the camera.

Jeg fikk møte Peaches Geldof på Kristian Aadnevik for Riccovero-visningen under Oslo Fashion Week i august! Starstruck! /I got the meet Peaches Geldof under the Kristian Aadnevik for Riccovero show under Oslo Fashion Week in August. Starstruck!

Den kvelden hadde jeg på meg mine to favorittkombinasjonsfarger: turkis og cerise. /That night, I wore my two favorite color combinations: turquoise and cerise.


Jeg ble lykkelig av å se Mimi Blix med denne nydelige kjolen fra norske Haaning & Htoon. Smykket passer fantastisk bra til kjolen. /I was so happy to see Mimi Blix in this gorgeous dress from Norwegian Haaning & Htoon. The necklace fits perfectly with the dress.


Moods of Norways uforglemmelige catwalkshow og kjoler på Øvrevoll Galoppbane under Oslo Fashion Week i august. /Moods of Norway´s unforgettable catwalk show at Øvrevoll Galoppbane under Oslo Fashion Week in August.


Ingunn Birkelands sko og vesker - de vakreste på jordkloden. /Ingunn Birkeland´s shoes and clutches - the most beautiful in the world.

Parfymelansering med Moods of Norway! /Perfume launch with Moods of Norway!

Jeg forelsket meg i slangeskinn og disse skoene fra Sand hos Spalt PR. /I fell in love with snakeskin print and these shoes from Sand at Spalt PR.

Spalt PR hadde en fantastisk fest under presseuka i oktober. Her med Miss Harmonica (t.v) og blogger Marianne Theodorsen. /Spalt PR had an amazing party under the press week in October. Here with Miss Harmonica (to the left) and blogger Marianne Theodorsen.

Navi whips her hair!

Jeg vant denne nydelige Bitte Kai Rand-kåpen på en kundekveld. Den er verdt 7200 kroner! /I won this beautiful Bitte Kai Rand coat on a shopping evening. It´s worth 7200 NOK!

Jeg falt for Sadoni Coutures smellvakre brudekjoler. /I fell for Sadoni Couture´s drop-dead-beautiful wedding dresses.

James Lazar Braathen med sin uforglemmelige hatt på Esmods hattefest! /James Lazar Braathen with his unforgettable hat at Esmod´s hat party!

Elton dos Santos

Norges mest kreative designer, Fam Irvoll (midten), åpnet sin sukkersøte butikk på Grünerløkka. Her med moren Tone (t.v) og bestemoren Grethe. /Norway´s most creative designer, Fam Irvoll (in the middle), opened her sugarsweet shop at Grünerløkka. Here she´s together with her mother Tone (to the left) and grandmother Grethe.

Jeg vant en konkurranse og ble produkttester for kosmetikkmerket Yves Rocher. /I won a contest and became a product tester for the cosmetics brand Yves Rocher.

Jeg var ekstremt heldig og fikk se hvordan de lager Hermés-skjerf - trinn for trinn. /I was extremely lucky to see how they make Hermés scarves - step by step.


Tine og jeg tok helt av på Halloweenfest. /Tine and I wen crazy at a Halloween party.

Jeg fikk disse rålekre øredobbene fra The Butterflyshow i julegave fra Vanessa Gunnestad. Hun er en fantastisk flink smykkedesigner! /I got these gorgeous earrings from The Butterflyshow as a Christmas gift from Vanessa Gunnestad. She is a fantastic jewelry designer!

Et fantastisk bra "Art+Fashion" event! /An amazingly cool "Art+Fashion" event!

Preshopping av Versace for H&M - jeg gikk litt bananas. /Pre-shopping Versace for H&M - I went crazy.

Jeg fikk akkurat de kjolene jeg ønsket meg. /I got the dresses I wanted.

Jeg kapret også denne syrinblå kjolen fra Versace Cruise for H&M-lanseringen. /I also bought this lilac dress at the Versace Cruise for H&M launch.

Den vakreste kjolen jeg har i skapet. /The most beautiful dress I own.

VG Fredag laget en reportasje om at jeg selger klær på bruktmarked. Jeg liker dette bildet, som er tatt av Sara Johannessen. /VG Friday made a story about me selling clothes at flea markets. I like this photo - it´s taken by Sara Johannessen.


James Lazar Braathen ble kåret til "Folkets favoritt" under Costume Awards 2012! /James Lazar Braathen was named "The People´s Favourite" under Costume Awards 2012!