https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Christmas presents of 2011

Jeg ønsket meg disse øredobbene fra Cecilie Melli, men sa det ikke til noen. Jeg fikk dem av kusinen min Åshild! Jeg hadde også kjøpt øredobber til henne fra samme butikk! Kloke hoder tenker likt, som hun sa... /I wanted these earrings from Cecilie Melli, but I didn´t tell anyone. I got them from my cousin Åshild! I also bought her earrings from the same store! Wise heads think alike, she said. True, true!

Jeg fikk virkelig mange flotte julegaver i år, selv om jeg nesten ikke hadde sagt til noen hva jeg ønsket meg! Familien og vennene mine kjenner meg allikevel såpass godt, at de treffer blink hver gang! Jeg har fått utrolig mange lekre smykker, men også en del til leiligheten. Her er noen av gavene. Tusen takk, alle sammen!

Lekre armånd fra venninnen min Anita. Jeg har ingen runde armbånd fra før! Jeg fikk også et smykke og skjerf fra henne. /Lovely bracelets from my friend Anita. I have no round bracelets like these from before. I also got a necklace and a scarf from her.

I really got lovely Christmas presents this year, even though I hardly didn´t say to anyone what I wished for! My family and friends know me so well, that they are spot on with the things every time! I got so many lovely jewels, but also something to the apartment. Here are some of the presents. Thank you, everyone!

Jeg stod og beundret dette armbåndet fra Snö of Sweden på en shoppingkveld, og Tine kjøpte det uten at jeg visste det! Så lurt! /I admired this bracelet from Snö of Sweden on a shopping event, and Tine bought it when I wasn´t there! How clever!

Lommebok/clutch fra mormor. /Wallet/clutch from my grandmother.

Jeg fikk hudpleieprodukter, en eyeliner og et handlenett fra Jeanette. Veldig bra med bruksting. /I got skin care products, eyeliner and a shopping bag from Jeanette. So good with usable things.


Jeg fikk body lotion og dusjsåpe fra det greske hudpleiemerket Korres, som nettopp har kommet til Norge. Kjersti holdt maska da hun pakket opp en gave fra meg fra samme merke, FØR jeg fikk denne fra henne! Kloke hoder tenkte likt, igjen! /I got body lotion and showergel from the Greek skin care brand Korres, that has just been introduced to the market here in Norway. Kjersti kept her face straight when she opened a gift from me from Korres, BEFORE I opened the one I got from here. Wise heads think alike, again!

Gavekort fra H&M fra venninnen min Hege. /Gift card from H&M from my friend Hege.

Gavekort på Ikea fra pappa og stemoren min Kari Anne. Også veldig praktisk! Man får mye for 500 kroner på Ikea. /Gift card at Ikea from my father and stepmother Kari Anne. Also very practical! You get many things for 500 NOK at Ikea.

Jeg fikk et nydelig smykke laget av kunstneren Silje Margrete Moe Nevland fra mormor og morfar. /I got this beautiful necklace made by the artist Silje Margrete Moe Nevland from my grandmother and grandfather.

Kjærlighetssmykke fra Monki til Frederick og meg fra Cathrine! Så søtt! /Love necklace from Monki for Frederick and me from Cathrine! How cute!

Frederick og jeg fikk dette nydelige bildet av kunstneren Bjørn Thorbjørnsen fra mamma og samboeren hennes Tore. Det henger allerede på veggen! /Frederick and I got this beautiful painting from Bjørn Thorbjørnsen from my mother and her boyfriend Tore. It hangs on the wall already!


Kjempefint handlenett med viktig anti-pels budskap fra NOAH. Takk, Jeanette! /Super cool shopping bag with anti-fur message from NOAH. Thank you, Jeanette!

Herlig perlesmykke fra Fredericks bestemor Kirsten. /Lovely pearl necklace from Frederick´s grandmother Kirsten.

Jeg fikk dette unike smykket og øredobbene fra Peru fra min reiselystne venninne Kaja. /Unique necklace and earrings from Peru from my adventurous friend Kaja.


Kul puma-ring fra Hege. /Cool puma ring from Hege.

Nydelig smykke fra CMYK fra søsteren min Thea. /Lovely necklace from CMYK from my sister Thea.

Morsomt smykke fra Mormor. /Funny necklace from my grandmother.

Skinnhansker med supersøte sløyfer fra Accessorize fra tremenningen og venninnen min Lene. /Leather gloves with supercute ribbons from Accessorize from my second cousin and friend Lene.

Jeg fikk også en refleks fra Jeanette! Det hadde jeg ikke, så helt supert! /I also got a reflector from Jeanette! I didn´t have that, so it´s super!