https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Christmas party with the girls

Anita og meg. Jeg hadde på meg korsett og jakke fra H&M, smykke fra Accessorize og øredobber fra thebutterflyshow. /Anita and me. I wore a corset and a jacket from H&M, necklace from Accessorize and earrings from thebutterflyshow.

Venninnen min Anita arrangerte julebord med tapas og masse koselig skravling! Lørdagskvelden var herlig! Først var jeg flere timer på juleverksted - bildene får dere se i neste innlegg. På julebordet var det mange av jentene som stylet seg litt ekstra. Helene er frisør og krøllet og rettet ut håret til flere av jentene. Anita fant også frem en parykk som gikk fra hode til hode under festen. Anita har fått løsvipper fra Marinas salong «Laveria» i Kirkeveien 114 - de sitter på i mange uker.

Mange av jentene gikk på byen. Jeg dro hjem og var nesten ved døra da jeg innså at jeg hadde glemt nøklene mine. Jeg ringte samboeren min som måtte komme og redde meg fra en hutrende kuldekatastrofe. Han måtte dra fra kameraten sin og helt hjem. Jeg kom meg heldigvis innendørs, men er skikkelig sår i halsen i dag. Jeg tror jeg lager meg litt chai-te snart...My friend Anita hosted a Christmas party with tapas and lots of cosy chatter! The Saturday was lovely! First I was several hours at a Christmas workshop - you´ll see the pictures in the next blog post. At the Christmas party, several girls used some time to style up some more. Helene is a hairdresser and curled and straightened the hair on several of the girls. Anita also found a wig that went from head to head at the party. Anita has got her new false lashes at Marina´s saloon «Laveria» in Kirkeveien 114 - they stay on for weeks.

Many of the girls went out on the town. I went home and was almost by the door when I realized I had forgot my keys. I called my boyfriend that had to come and rescue me from a cold and shivering disaster. I got inside, luckily, but have a sore throat today. I think I´ll make me some chai tea soon...


Hva synes dere? Kan jeg ha svart hår? Jeg mener jeg blir for blek... /What do you think? Can I pull off this color? I think it makes me too pale...

Silje har faktisk hatt svart hår før. Jeg synes hun er finest med blondt hår! /Silje has actually had black hair before. I think she looks best with blond hair.Nauras med parykk! /Nauras with the wig!
Se, så fin hun ble på håret! /Look how great her hair was!

Helene (t.v), Marina (bak) og Anita. /Helene (to the left), Marina (back) and Anita.


Det kom også noen mannfolk innom. Fotograf Per Heimly f.eks. Han har en veldig kul stil! /Some men came by too. Photographer Per Heimly, for instance. He has a very cool style!

Watching TV...