https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

The pantyhose nightmare


Det er én ting med mote som rett og slett hjemsøker meg i mine mareritt. Strømper. Det er rett og slett ille hver gang jeg skal på fest eller skal ha på meg et skjørt. Jeg VET at jeg må være superforsiktig når jeg tar dem på meg, så jeg ikke river dem opp med neglene mine. Problemet er at jeg aldri har hatt spesielt lange negler. Og jeg er virkelig forsiktig. Hvorfor, HVORFOR, ryker de nesten alltid første gang jeg tar dem på? Har jeg dårlig strømpe-karma? Jeg har til og med kjøpt veldig dyre strømper, og akkurat det samme skjer med dem. Har ingenting å si. Jeg har hørt at det finnes spray-on-strømpebukser, men jeg har ikke sett det i noen vanlige klesbutikker. Kjære oppfinnere og designere. Jeg har en bønn om at dere lager strømpebukser med supersterk tråd, så vi kvinner slipper å kaste bort tusenvis av kroner på dette strømpetullet. Jeg blir så.... irritert....

Disse utrolig fine strømpebuksene fra Miss Selfridge ble ødelagt første gang jeg tok dem på. /These very nice pantyhoses from Miss Selfridge was damaged the first time I took them on.

There´s one thing about fashion that haunts me in my nightmares. Pantyhoses. It´s frankly bad every time I know I´ll need pantyhoses for a party or an outfit with skirt. I KNOW I have to be very careful when I´m taking them on, so I won´t rip them with my nails. The problem is that I rarely have long nails, and I´m really careful. Why, WHY do they break almost always the first time I´m taking them on? Do I have bad pantyhose karma? I´ve even bought the really expensive ones. Doesn´t matter. I´ve heard that there are spray-on pantyhoses, but I haven´t seen them in ordinary clothing stores. Dear inventors and designers. I beg you to invent pantyhoses with super strong threads, so we women don´t have to waste buckets of money on this pantyhose crap. I get so... irritated...

Etter bare noen timer på, fikk jeg også hull midt på beinet. Argh! /After just a few more hours, I got a hole at the middle of my leg. Argh!

Vet dere hva? Jeg kan like gjerne slenge dem opp i et tre, så kan de være pynt i stedet. /You know what? I could just throw them up in a tree, and let them be there just for decoration.

Det blir nesten som å pynte et juletre. /It´s almost like decorating a Christmas tree.

Eller kanskje jeg kan bruke dem som hårpynt? /Or maybe I can use them as hair accessories?

(Hele antrekket er fra H&M. Øredobbene er fra Bik Bok. /The whole outfit is from H&M. The earrings are from Bik Bok).

For en stund siden kjøpte jeg disse tre strømpebuksene på Bik Bok. Jeg har ikke prøvd dem enda. Lurer på hvor lenge de varer? /I bought these three pantyhoses at Bik Bok a while ago. I have not tried them on yet. Wonder how long they will last?

Det går kanskje også an å bruke dem som skjerf, belte og pynt på veska? /It might be an idea to use them as a scarf, belt or decorations for the purs

Alle bilder: /All pictures: Jeanette Jensen.