https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Heavenly Hope


Jeg gjorde en oppdagelse da jeg var i Palma på Mallorca sammen med samboeren min tidligere i sommer. Motebutikken Hope inne i gamlebyen. Himmel på jord. Helt definitivt. Butikken fører det flotte spanske kvalitetsmerket, der flere av skoene har det spesielle monogrammet med de fire H-ene. prisene er ikke så verst, heller.

Ballerinaskoene er helt nydelige med alle sine forskjellige mønstre og farger. Jeg klarte desverre ikke å bestemme meg for ett par, så jeg valgte heller et par sandaler med vakre, blå steiner.

Merket er bare i Spania foreløpig, men i både Palma, Madrid, Murcia og Marbella (Málaga). Så neste gang du er på ferie her, sjekk ut adressen på nettsiden deres: www.hope1967.com . Der kan du også se flere av de lekre klærne, skoene og clutchene.


Butikken Hope i gamlebyen i Palma. /The shop Hope in the old town in Palma.

I made a discovery when I was in Palma in Majorca with my boyfriend earlier this summer. The fashion store Hope in the old town. Heaven on earth. Totally. The shop has the beautiful Spanish quality brand, where several of the shoes have the special monogram with four times H. The prices are not too high, either.

The ballerina shoes are so lovely, with all their different patterns and colors. Unfortunately, I was unable to make up my mind. So I chose some sandals with beautiful blue gemstones instead.

The brand is yet only in Spain, but both in Palma, Madrid, Murcia and Marbella (Málaga). Next time you´re travelling here, check out the address on their website: www.hope1967.com . There you can see more of the great clothes, shoes and clutches.


Jeg falt for denne leopardvesken, og det var den siste de hadde! /I fell for this leopard purse, and it was the last one!Jeg bestemmer meg. Den matcher jo skoene mine. / I´m deciding. It matches my shoes.Mine kjøp: /My purchases:

Jeg elsker de blå og hvite steinene! /I love the blue and white gemstones!

En perfekt veske for ekstensiv shopping eller ett overnattingsbesøk. / A perfect handbag for extensive shopping or one overnight visit.Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte denne! Kvaliteten er meget god. / I have no regrets for this purchase. The quality is very good.

Fargen og det skinnende stoffet er vågalt, men jeg ELSKER denne clutchen! /The color and shiny fabric are maybe a bit bold, but I LOVE this clutch!Jeg fikk denne kortholderen gratis, siden jeg kjøpte så mange ting. Jeg kjøpte også en kjole i fuksia, som dere får se snart... /I got this cardholder for free, since I bought several things. I also bought a dress in fuchsia, which you´ll see soon...